arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Woonkamer » Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning

Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning

Met kerst wil je natuurlijk uitpakken wat betreft de decoratie! Daarom is het zo leuk om niet alleen je woonkamer te versieren voor de feestdagen, maar om op meer plekken in en rondom je woning te decoreren. Wat zijn de leukste ideeën? Lees snel verder voor onze kerstversiering inspiratie!

Kerstversiering inspiratie: buitenshuis

Kleed niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van je huis gezellig aan! Zo zorg je nog eens voor decembergezelligheid – ook leuk voor de voorbijgangers. Hang lampjes op aan je gevel. Of zet een gezellig rendier in de tuin. Het liefst met een kerstman en een slee erbij!

Meer lezen? Kerstdecoratie in de tuin: zo maak je er iets moois van

Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning

Kerstdecoratie inspiratie voor de hal

Als je binnenkomt is het wel zo feestelijk om meteen gezelligheid tegemoet te komen! Een krans aan de deur mag daarom niet ontbreken. En die krans kun je natuurlijk aan je voordeur kwijt, maar ook aan andere deuren in huis! Een ander idee: heb je een kastje of bankje in je hal staan? Leuk om hier winterse kussentjes op te plaatsen of een paar kersttakken op neer te leggen.

Kerstdecoratie in de hal: leuk!

Inspiratie kerstversiering in de keuken

Kerst in de keuken? Dat kan zeker! Zeker als je van koken houdt en de feestdagen grotendeels in je keuken doorbrengt, is dat wel zo’n fraai idee. Kijk maar eens op onderstaand beeld: mooi toch, die lampjes en krans aan de wand? Ook ovenhandschoenen en een schort in kerstthema zijn gegarandeerd een succes.

Inspiratie voor kerstversiering in de keuken

Kerstdecoratie tips in je slaapkamer

Ook de slaapkamer kan wel een knus jasje gebruiken in december. Zorg voor een cosy plaid op je bed en kussens in die typische kerstkleuren: rood en groen. Ook kun je lampjes ophangen boven je bed. En wat dacht je van een kerstboompje op je nachtkastje, als je echt wilt uitpakken?

Leuke kerstversiering in de slaapkamer: inspiratie

Tips voor kerstdecoratie in de werkkamer

Werk je vanuit huis en moet je ook gewoon aan de slag rondom de feestdagen? Trakteer jezelf dan op gezelligheid in je thuiskantoor. Leg bijvoorbeeld wat kerstballen op je bureau neer of zorg voor een minikerstboom. Daar is vast wel een hoekje voor vrij te maken. Zo is er altijd iets leuks om naar te kijken. En trek natuurlijk ook lekker je comfy kersttrui aan tijdens je werkdagen! Genieten geblazen.

Kerstdecoratie in je thuiskantoor

Tips voor kerstversiering in je woonkamer

Ten slotte is er uiteraard nog de woonkamer: dé uitgelezen plek waar kerstdecoratie het belangrijkst is. Grote kans dat je boom al staat, als trouwe kerstfan. Maar er is meer om aan te denken! Hang bijvoorbeeld van die gezellige sokken op. Of droog sinaasappelschijfjes om aan een touwtje te hangen als slinger. En ook in de woonkamer kun je losgaan met lampjes – hang ze niet alleen in de boom, maar ook aan de muur! Wát een gezelligheid om je heen.

Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning

Reageer

Lees ook:

Wat zijn de voordelen van rolluiken? >
Terracotta in je interieur: 6 leuke ideeën! >
Moestuin beginnen? Dit zijn de 5 belangrijkste tips en tricks! >
Een waterbed kopen? Hier moet je op letten >
Unieke hoge tafels >
Hoe kun je je voorraadkast overzichtelijk indelen? 6 tips en tricks! >
Druk behang op je muren? Zó voorkom je een te rommelige look >
Je huis opgeruimd houden met kids: zó pak je het slim aan! >
Wat kun je meteen wegdoen als je gaat minimaliseren in huis? >
Populaire tegels in 2021 >
Waarom kiezen voor satijnen beddengoed? Ontdek alle 6 voordelen! >
Zo maak je je huis milieuvriendelijker en duurzamer >
Wel of geen carport nemen? Alle 6 voordelen van een carport op een rijtje! >
Afval scheiden? Met deze 5 handige tips pak je het goed aan! >
Lege ruimte in je woonkamer? Dit kun je ermee doen! >

Terug naar overzicht >>