arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Woonkamer » Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning

Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning

Met kerst wil je natuurlijk uitpakken wat betreft de decoratie! Daarom is het zo leuk om niet alleen je woonkamer te versieren voor de feestdagen, maar om op meer plekken in en rondom je woning te decoreren. Wat zijn de leukste ideeën? Lees snel verder voor onze kerstversiering inspiratie!

Kerstversiering inspiratie: buitenshuis

Kleed niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van je huis gezellig aan! Zo zorg je nog eens voor decembergezelligheid – ook leuk voor de voorbijgangers. Hang lampjes op aan je gevel. Of zet een gezellig rendier in de tuin. Het liefst met een kerstman en een slee erbij!

Meer lezen? Kerstdecoratie in de tuin: zo maak je er iets moois van

Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning

Kerstdecoratie inspiratie voor de hal

Als je binnenkomt is het wel zo feestelijk om meteen gezelligheid tegemoet te komen! Een krans aan de deur mag daarom niet ontbreken. En die krans kun je natuurlijk aan je voordeur kwijt, maar ook aan andere deuren in huis! Een ander idee: heb je een kastje of bankje in je hal staan? Leuk om hier winterse kussentjes op te plaatsen of een paar kersttakken op neer te leggen.

Kerstdecoratie in de hal: leuk!

Inspiratie kerstversiering in de keuken

Kerst in de keuken? Dat kan zeker! Zeker als je van koken houdt en de feestdagen grotendeels in je keuken doorbrengt, is dat wel zo’n fraai idee. Kijk maar eens op onderstaand beeld: mooi toch, die lampjes en krans aan de wand? Ook ovenhandschoenen en een schort in kerstthema zijn gegarandeerd een succes.

Inspiratie voor kerstversiering in de keuken

Kerstdecoratie tips in je slaapkamer

Ook de slaapkamer kan wel een knus jasje gebruiken in december. Zorg voor een cosy plaid op je bed en kussens in die typische kerstkleuren: rood en groen. Ook kun je lampjes ophangen boven je bed. En wat dacht je van een kerstboompje op je nachtkastje, als je echt wilt uitpakken?

Leuke kerstversiering in de slaapkamer: inspiratie

Tips voor kerstdecoratie in de werkkamer

Werk je vanuit huis en moet je ook gewoon aan de slag rondom de feestdagen? Trakteer jezelf dan op gezelligheid in je thuiskantoor. Leg bijvoorbeeld wat kerstballen op je bureau neer of zorg voor een minikerstboom. Daar is vast wel een hoekje voor vrij te maken. Zo is er altijd iets leuks om naar te kijken. En trek natuurlijk ook lekker je comfy kersttrui aan tijdens je werkdagen! Genieten geblazen.

Kerstdecoratie in je thuiskantoor

Tips voor kerstversiering in je woonkamer

Ten slotte is er uiteraard nog de woonkamer: dé uitgelezen plek waar kerstdecoratie het belangrijkst is. Grote kans dat je boom al staat, als trouwe kerstfan. Maar er is meer om aan te denken! Hang bijvoorbeeld van die gezellige sokken op. Of droog sinaasappelschijfjes om aan een touwtje te hangen als slinger. En ook in de woonkamer kun je losgaan met lampjes – hang ze niet alleen in de boom, maar ook aan de muur! Wát een gezelligheid om je heen.

Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning

Reageer

Lees ook:

Je tuin volledig naar wens inrichten: hoe doe je dat? >
Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
Je tuin (her)inrichten: zo doe je dat en inspiratie >
5 tips waar je op moet letten als je een loungeset koopt >
Inspiratie voor meer ledverlichting in het interieur >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
Een verbouwing goed voorbereiden: zó pak je het slim aan >
6 handige tips voor een soepele verhuisdag zonder stress! >
Waarom kiezen voor een PVC vloer? >
Durf jij het aan? Inspiratie: 6x keukens met een gewaagde kleur >
Beste periode om een tuinontwerp te laten maken en uitvoeren >
Een vintage look in huis: welke spullen zijn echte eyecatchers? >
Een lange woonkamer? 5 tips voor de inrichting! >
Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store! >
6x Inspiratie voor een moody en donkere badkamer >

Terug naar overzicht >>