arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dit is onmisbaar in je thuiskantoor

Dit is onmisbaar in je thuiskantoor

Werk je vanuit huis? Luxe! Daarbij is het natuurlijk, net als op een werkplek zo zou zijn, wel zaak dat je een comfortabel thuiskantoor hebt om in te werken. Hoe kun je het kantoor aan huis inrichten? In deze blog geven we tips hoe je dat het best kunt aanpakken: deze items zijn onmisbaar in jouw kantoor in huis!

Een comfortabele zitplek

Allereerst is een comfortabele zitplek van groot belang. Je brengt immers heel wat uren door op de stoel in je thuiskantoor! Zorg er dan ook voor dat je er een in huis haalt die niet vervelend zit, en die voldoende ondersteuning biedt.

Ga dan ook het liefst voor een kwalitatieve bureaustoel: deze is ervoor gemaakt om comfort te bieden. Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg bureaustoelen te vinden in een smaakvolle look!

Dit is onmisbaar in je thuiskantoor

Een bureau dat groot genoeg is

Ook het bureau is een aandachtspunt bij het kantoor inrichten. Zorg ervoor dat het bureau groot genoeg is! Als je echt alleen een computer nodig hebt, hoef je natuurlijk geen enorm bureau in het thuiskantoor te plaatsen. Maar vind je het fijn om soms bijvoorbeeld ook te schrijven of om dingen uit te stallen? Zorg dat er genoeg plek is!

Dat is namelijk bevorderlijk voor je workflow. Als je steeds eerst van alles aan de kant moet schuiven, is dat natuurlijk vervelend. Je kunt maar beter gaan voor een optimaal gebruik van de ruimte!

Voldoende opbergruimte

Bij het thuiskantoor inrichten is het van groot belang om te zorgen voor genoeg opbergruimte. Dit wordt nog weleens overgeslagen, maar daar krijg je spijt van! Als je je spullen namelijk niet goed kunt opbergen, gaat al snel alles rondslingeren. En daar gaat die opgeruimde werkplek aan huis…

Zorg dus voor een grote kast waar je allerlei spullen in kwijt kunt. Van mappen tot pennen. Als ze uit het zicht zijn, zorgt dat voor een opgeruimde look. Wel zo fraai bij de inrichting van een kantoor! Verder kun je denken aan opbergers op of onder je bureau – om spullen in kwijt te kunnen waar je snel bij wilt.

Tips voor het inrichten van een werkplek aan huis

Accessoires in het thuiskantoor

De kantoorinrichting is niet compleet zonder accessoires! Want dat is nu juist het leuke aan een thuiskantoor: je kunt er helemaal jouw look en feel aan geven. Veel meer dan bij een werkplek die je moet delen het geval is! Maak daar dan ook gebruik van. Zo zorg je ervoor dat je je helemaal thuis voelt in je kantoor. En ontvang je gasten in je kantoor? Dan komen ze zo meteen in een sfeervolle en stylish omgeving!

Aan welke accessoires je kunt denken? We zijn met name dol op kamerplanten in de moderne kantoorinrichting. Sterker nog: planten mogen hier eigenlijk niet ontbreken. Ze geven kleur en brengen rust. Verder kun je denken aan kunstwerken aan de muur, mooie gordijnen voor de ramen en bijvoorbeeld een toffe klok aan de wand.


Reageer

Lees ook:

Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Interieurstijlen voor de eetkamer >
Een fotowand uit een tijdschrift: zo creëer je die zelf >
Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
De leukste fotowand ideeën >

Terug naar overzicht >>