arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Tuin » Schutting: voor meer privacy en het weren van ongedierte
Schutting: voor meer privacy en het weren van ongedierte

Schutting: voor meer privacy en het weren van ongedierte

Heb je veel inkijk in de tuin en wil je graag in alle vrijheid genieten? Met een stevige schutting zorg je voor meer privacy. Het is een snelle en eenvoudige manier om de inkijk in je tuin te beperken. Schuttingen van Gras en Groen zijn er in allerlei soorten en maten en zorgen voor comfort en veiligheid. Bovendien zijn ze een ware ongedierte verjager. Hoe dat precies zit? Je leest er alles over in dit blogartikel!

Wat is het nut van schuttingen?

Een schutting kopen is om meerdere redenen een slimme investering. Een schutting levert vaak meer privacy op dan een haag en het resultaat is direct zichtbaar. Veel schuttingen hebben een hoogte van om en nabij de twee meter en daarom kan niet zomaar iedereen je tuin inkijken. Wil je er een groen geheel van maken? Laat er een klimop tegenaan groeien of poot plantjes aan de onderzijden. Liever wat meer kleur? Hang gerust bakken met geraniums op en geef het geheel een kleurrijke uitstraling.

Welke schutting kopen bij Gras en Groen?

Spreken dit soort tuinschermen je aan? Gras en Groen heeft een ruim aanbod schuttingen en kan ze ook voor je plaatsen. Houten schuttingen en tuinschermen zijn populair en passen perfect in een tuin met een natuurlijke uitstraling. Gaat je voorkeur uit naar een stevige oplossing? Ga dan voor een betonschutting in combinatie met hout. Deze constructie bestaat veelal uit betonpalen en -onderplaten. Een stevige oplossing om je tuin af te sluiten voor ongenode gasten! Wil je een groene tuin en een duurzaam alternatief voor een houten schutting? Dit creëer je door middel van een hedera schutting. Deze klimopschutting is populair, want hij is groen heeft daarnaast weinig onderhoud nodig.

Weer ongedierte met een schutting

Weer ongedierte met een schutting

De hout betonschutting is een interessante optie om nieuwsgierige blikken van buren te voorkomen. Tegelijkertijd heeft het ook een handige functie als ongedierte verweerder. Muizen en ratten zijn voorbeelden van ongedierte die je liever niet tegenkomt als je bij lekker weer graag buiten zit. Bij overlast wordt ongediertebestrijding op allerlei manieren uitgevoerd, maar helaas gebeurt dit niet altijd diervriendelijk. Gelukkig heeft Gras en Groen passende producten in het assortiment om ongediertebestrijding diervriendelijk aan te pakken.

Ratten en muizen bestrijden met ultrasone ongedierteverjagers

Last van ratten, muizen, mollen en ander ongedierte? Met ultrasoon ongedierte verjagen is een diervriendelijke manier om indringers te weren uit je tuin. Met ultrasone ongedierteverjagers verstoor je namelijk het gedrag van muizen, ratten en mollen. Ze gaan er niet dood van, maar vertrekken razendsnel uit je tuin. En dat is precies wat je wilt! Er zijn ook verjagers verkrijgbaar speciaal voor honden en katten. Op die manier blijft jouw tuin volledig vrij van katten- en hondenuitwerpselen.

Breng je tuin in optimale staat met Gras en Groen

Houd jij je tuin graag in goede conditie en wil je schuttingen voor meer privacy? Met een hout betonschutting, houten schutting of hedera schutting biedt Gras en Groen volop keuzemogelijkheden voor elke tuin. Er is altijd een schutting te koop die aansluit op je wensen. Beschik je over twee linkerhanden en lukt het je niet om er zelf eentje te plaatsen? Vertrouw deze werkzaamheden vooral toe aan de vakmensen van Gras en Groen. Neem je snel contact met ze op voor een vrijblijvende prijsopgave?


Reageer

Lees ook:

Met deze zaken moet je rekening houden bij het laten leggen van kunstgras >
De rhododendronhaag: Een natuurlijke pracht voor duurzame tuinarchitectuur >
De juiste tips voor jouw eigen moestuin! >
Tuinstoelen kopen: comfort, stijl en duurzaamheid voor jouw buitenruimte >
De vervelendste soorten ongedierte in de achtertuin en hoe je ze voorkomt >
Voordelen van een lamellen zwembadafdekking >
Maatwerk netten: de unieke oplossing voor uw specifieke behoeften >
Zelf een nieuw gazon aanleggen in de tuin: dit zijn de mogelijkheden >
Tips voor het kiezen en aanleggen van opritbestrating >
Een betoverend terras: natuurlijke schoonheid met bomen en planten >
Welke bloempotten moet je hebben voor je buitenplanten? >
Waar moet je op letten als je kussens voor buiten koopt? >
Tips voor de leukste tuinprojecten >
Zo ziet je tuin er weer prachtig uit! >
Hoe zorg je voor meer sfeer in de tuin? >

Terug naar overzicht >>