arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Keuken » Zoveel mensen, zoveel verschillende types keukens
Keukens

Zoveel mensen, zoveel verschillende types keukens

Als je een nieuwe keuken gaat uitzoeken dan kun je kiezen uit verschillende types keukens. Voor welke keuken je kiest hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur. Houd je van modern of juist van klassiek? Wil je een keuken met een strak design of een keuken met een juist landelijke uitstraling. Daarnaast hangt je keuze natuurlijk ook af van de beschikbare ruimte. Heb je een royale woonkeuken of moet je het met minder doen?

Wat gaat mijn nieuwe keuken kosten?

Een nieuwe keuken is meestal een flinke uitgave. Als je het geld daarvoor niet op de bank hebt staan dan kun je hiervoor een lening afsluiten. Soms kan dat door je hypotheek te verhogen. Als dat geen optie is dan kun je voor de aankoop van een keuken een persoonlijke lening afsluiten. Heb je al een lening lopen, dan kun je deze lening oversluiten. Zo zorg je ervoor dat de kosten lager blijven en houd je overzicht over je financiën omdat je maar 1 lening hoeft af te lossen in plaats van meerdere. Bij het oversluiten van een lening moet je er wel rekening mee houden dat je misschien een boete moet betalen als je je eerdere lening vervroegd aflost.

Wordt het meer dan een nieuwe keuken?

Nieuwe keuken

Misschien wil je meer dan alleen maar een nieuwe keuken en wordt het een complete verbouwing. Een verbouwing financieren heeft doorgaans wat meer voeten in de aarde dan een lening afsluiten voor de aankoop van een nieuwe keuken. Er komen immers meer aspecten bij kijken en de kans op onverwachte extra kosten is groter. Daarom is het belangrijk om de lening voor een verbouwing goed te berekenen zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan waardoor de verbouwing vertraging oploopt.

Leningen online vergelijken

Ben je op zoek naar een lening voor de aankoop van een nieuwe keuken of een complete verbouwing? Dan kun je online heel gemakkelijk leningen vergelijken. Hiervoor zijn speciale websites, maar je kunt natuurlijk ook de website van meerdere kredietverstrekkers bezoeken en zelf vergelijken. Let daarbij niet alleen op het rentepercentage van de lening maar ook op de hoogte van de bijkomende kosten. De maandlasten vergelijken geeft vaak het beste beeld voor wat betreft de goedkoopste lening. Daarnaast zijn ook overige voorwaarden van belang, zoals de mogelijkheid om vervroegd boetevrij te kunnen aflossen als je dat wilt. Ga pas een overeenkomst met een kredietverstrekker als je zeker weet dat dit de beste lening voor jou is.


Reageer

Lees ook:

Ontdek de wereld van marmeren keukens >
De beste keukenindelingen voor elk type woning >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
Het verschil in charme van luxe en goedkopere houten keukens >
Het belang van afmetingen bij eiland afzuigkappen: stijl en functionaliteit >
Handig stappenplan voor het kopen van een wijnkoelkast >
Hoe je een granieten keukenblad kan vervangen >
10 x must-have items voor iedere keuken! >
Elektrische keukenboiler kopen en plaatsen: hier moet je op letten >
Zo kun jij jouw keukenkast organizen: 4 handige tips >
Scoor deze handigheidjes voor in de keuken >
6 tips voor een robuuste en stoere keuken >
5x Tips en tricks om een aangebrande pan schoon te krijgen >
Goede messen kiezen voor in de keuken: waar kun je op letten? >

Terug naar overzicht >>