Home > Woonruimte > Keuken > De Woonstijlkeuken 2012
 
 

De Woonstijlkeuken 2012

Woonstijl heeft in samenwerking met Arma Keukens & Sanitair uit Nunspeet dit jaar een keuken ontwikkeld, die gekozen is door de lezers van Woonstijl. Een keuken in landelijke stijl met een stoer accent door de kleur en het materiaal. Het ambachtelijk eiken met de blauw grijze tinten vormen een meesterlijke traditie.

Landelijk en stoer

Landelijk en stoer spelen een belangrijke rol in de nieuwe Woonstijlkeuken. Het is een heerlijke woonkeuken geworden die dankzij de gebruikte kleuren en materialen warm en sfeervol is. De blauwgrijze kleur (retroblauw) brengt kleur in de keuken. Opvallende elementen zijn het Toscaans hardstenen werkblad, de oude spantbalk boven het kookgedeelte en de gebruikte steigerplanken aan de achterzijde van het eiland. De keuken is leverbaar in verschillen kleuren, maatvoeringen en prijsklasse.

Verstopt

De laden zijn, evenals de deuren, van massief Eiken. Brede lades bieden praktische opbergruimte en zijn ergonomisch verantwoord. Deze variant is voorzien van twee gedeelten. De onderste (hoge) lade biedt ruimte aan bijvoorbeeld potten en pannen of voorraad. De bovenste lade leent zich uitstekend voor bestek.

Op het aanrecht

Ook hier de brede praktische lades, voorzien van een robuuste, metalen komgreep met Vintage afwerking. Een moderne en eigentijdse komgreep met een duidelijke knipoog naar het verleden.

Luxe fornuis

Zo’n groot fornuis, voorzien van een ruime kookplaat met dubbele wokbrander en twee ovenruimtes, is toch de droom van iedere thuiskok? De tegels zijn handgemaakt volgens oud lokaal Spaans/Portugees recept. Het onregelmatige uiterlijk combineert goed met de glansafwerking.

iPad in blad

De S-Box is een revolutionair nieuw opbergsysteem voor de keuken, geïntegreerd in het werkblad. Dankzij de slimme mix van techniek en functioneel ontwerp wordt de S-Box netjes aan het zicht onttrokken. Met één simpele druk op de bovenzijde van de S-Box verbergt u uw iPad (of andere bezit) en haalt u ‘m weer tevoorschijn. De S-Box is leverbaar voor talloze doeleinden, van bestek tot kruidenpotjes.

Sfeerverlichting

Robuuste en industriële lampen boven de eettafel. Sfeervol en praktisch.

Goede start

Een lekker en uitgebreid ontbijt is een goede start van de dag. In de nieuwe Woonstijlkeuken gaat dat gegarandeerd lukken!

Natuurlijk hout

De houten meubels zorgen voor een warme en natuurlijke sfeer in de keuken. Een praktisch bankje biedt aan meerdere personen een plekje... Zo kan er nog eens iemand extra mee-eten.

Waar te koop?

De Woonstijl keuken is exclusief verkrijgbaar bij:
Arma Keukens & Sanitair, Galvaniweg 22, 8071 SC, Nunspeet
www.armakeukens.nl

www.woonstijlkeuken.nl 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reageer