arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Plekken in huis opleuken met fotolijsten
Plekken in huis opleuken met fotolijsten

Plekken in huis opleuken met fotolijsten

Een mooie foto van jouw huisdier, familie of favoriete vakantiemoment is natuurlijk onmisbaar in jouw huis. Een foto kan herinneringen of emoties oproepen van een moment waar je nog lang aan vast wilt houden. Je kunt een foto in een fotolijst plaatsen en deze vervolgens in jouw huis zetten zodat je dit moment kunt blijven koesteren. Dit fotolijstje moet daarom natuurlijk een speciaal plekje krijgen. Maar waar in huis kun je eigenlijk allemaal een fotolijst neer zetten en wat zijn de beste plekken in huis om jouw fotolijst op te laten vallen? In dit blog geven we je een paar tips en adviezen over waar jouw fotolijst, en daarmee de foto, het beste tot z’n recht komt.  

Fotolijsten neerzetten op basis van kleuren

Wat misschien wel het belangrijkste is bij het neerzetten van fotolijsten is dat ze goed bij de kleuren van jouw huis passen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan behang, meubilair of woonaccessoires. Een brons of goud fotolijstje krijgt bijvoorbeeld een chique uitstraling vóór een beige behang. Heb je al meerdere zilveren woonaccessoires op een kast staan? Dan is het wellicht het mooist om daar dan ook een zilveren fotolijstje bij neer te zetten, zodat de accessoires met elkaar blijven matchen. Mocht je de fotolijst juist willen laten opvallen, kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een fotolijst met een fellere kleur bij wat minder kleurrijke meubels te plaatsen.

Verschillende plekken in huis

Je kunt ook nog spelen met de plek waar je jouw fotolijsten kunt plaatsen. Zo kun je in de badkamer fotolijstjes neerzetten met schelpjes of zeesterren. Dit past goed bij het idee van een badkamer en je vrolijkt de ruimte er nét wat meer mee op! Werk je vaak thuis? Dan is het een idee om je werkplek op te leuken door één of twee kleinere fotolijstjes op je bureau te zetten. Verder kun je ook nog de wc opfleuren door wat kleurrijkere fotolijstjes neer te zetten of op te hangen met bijvoorbeeld een leuke tekst of quote erin. Zo kun je elke kamer in je huis op een andere manier stijlen met bijpassende fotolijsten.

Verschillende plekken in huis

Fotolijsten uitlichten aan de muur

Heb je fotolijsten met een unieke vorm of bijzondere stijl? Dan is het natuurlijk tof om deze flink onder de aandacht te brengen. De beste manier om dat te doen is door deze fotolijsten aan de muur te hangen. In de woonkamer of in de keuken bijvoorbeeld. Op deze manier licht je de lijsten uit en worden de foto’s die erin zitten echte blikvangers in jouw huis.     

Zet jouw mooiste momenten in huis

www.lijstentoko.nl begrijpt dat elk waardevolle moment op een eigen en stijlvolle manier onder de aandacht moet worden gebracht. De juiste fotolijsten vinden bij die momenten is daarbij essentieel. Zo kun je met veel plezier terugkijken op jouw mooiste herinneringen.


Reageer

Lees ook:

Tips voor het maken van een plantenwand >
9 redenen waarom een PVC vloer in de badkamer een goed idee is >
Met deze tips verwerk je duurzaamheid in het interieur van jouw woning >
Veel inbraak in jouw buurt? Dit kun je doen! >
Is een waterbed geschikt voor mij? >
Hoe je je huis kunt personaliseren >
4 tips om een gezellige woonkamer te creëren >
Zo maak je sfeer in je huiskamer >
Wat zijn de voor- en nadelen van een zandcementvloer? >
Stoom jouw verlichting klaar voor de winter met deze tips! >
Zo gebruik je trendkleuren in jouw interieur >
Alles wat jij moet weten over een picture rail hanging system >
Je huis stijlvol inrichten met planten? Zo doe je het! >
Een gezellige leefkeuken creëren? Zo doe je het! >
5 tips voor je thuiskantoor >

Terug naar overzicht >>