arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Plekken in huis opleuken met fotolijsten
Plekken in huis opleuken met fotolijsten

Plekken in huis opleuken met fotolijsten

Een mooie foto van jouw huisdier, familie of favoriete vakantiemoment is natuurlijk onmisbaar in jouw huis. Een foto kan herinneringen of emoties oproepen van een moment waar je nog lang aan vast wilt houden. Je kunt een foto in een fotolijst plaatsen en deze vervolgens in jouw huis zetten zodat je dit moment kunt blijven koesteren. Dit fotolijstje moet daarom natuurlijk een speciaal plekje krijgen. Maar waar in huis kun je eigenlijk allemaal een fotolijst neer zetten en wat zijn de beste plekken in huis om jouw fotolijst op te laten vallen? In dit blog geven we je een paar tips en adviezen over waar jouw fotolijst, en daarmee de foto, het beste tot z’n recht komt.  

Fotolijsten neerzetten op basis van kleuren

Wat misschien wel het belangrijkste is bij het neerzetten van fotolijsten is dat ze goed bij de kleuren van jouw huis passen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan behang, meubilair of woonaccessoires. Een brons of goud fotolijstje krijgt bijvoorbeeld een chique uitstraling vóór een beige behang. Heb je al meerdere zilveren woonaccessoires op een kast staan? Dan is het wellicht het mooist om daar dan ook een zilveren fotolijstje bij neer te zetten, zodat de accessoires met elkaar blijven matchen. Mocht je de fotolijst juist willen laten opvallen, kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een fotolijst met een fellere kleur bij wat minder kleurrijke meubels te plaatsen.

Verschillende plekken in huis

Je kunt ook nog spelen met de plek waar je jouw fotolijsten kunt plaatsen. Zo kun je in de badkamer fotolijstjes neerzetten met schelpjes of zeesterren. Dit past goed bij het idee van een badkamer en je vrolijkt de ruimte er nét wat meer mee op! Werk je vaak thuis? Dan is het een idee om je werkplek op te leuken door één of twee kleinere fotolijstjes op je bureau te zetten. Verder kun je ook nog de wc opfleuren door wat kleurrijkere fotolijstjes neer te zetten of op te hangen met bijvoorbeeld een leuke tekst of quote erin. Zo kun je elke kamer in je huis op een andere manier stijlen met bijpassende fotolijsten.

Verschillende plekken in huis

Fotolijsten uitlichten aan de muur

Heb je fotolijsten met een unieke vorm of bijzondere stijl? Dan is het natuurlijk tof om deze flink onder de aandacht te brengen. De beste manier om dat te doen is door deze fotolijsten aan de muur te hangen. In de woonkamer of in de keuken bijvoorbeeld. Op deze manier licht je de lijsten uit en worden de foto’s die erin zitten echte blikvangers in jouw huis.     

Zet jouw mooiste momenten in huis

www.lijstentoko.nl begrijpt dat elk waardevolle moment op een eigen en stijlvolle manier onder de aandacht moet worden gebracht. De juiste fotolijsten vinden bij die momenten is daarbij essentieel. Zo kun je met veel plezier terugkijken op jouw mooiste herinneringen.


Reageer

Lees ook:

De grootste dingen die je kunt doen om je woning een make-over te geven >
Het inrichten van je tuin in de stijl van je woning >
Hoe creëer je een sfeervolle entree in huis? >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Zwart in je interieur: stijlvol of somber? >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
3 tips om je eetkamer om te toveren >
Van leeg naar gezellig: Zo richt jij je nieuwbouwhuis sfeervol in >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Interieur veranderen? Lees nu de meubeltrends >
4 tips om een extra gezellige woning te krijgen >
Zo creëer je een gezellige sfeer met accentverlichting >
Tips voor een handige indeling in huis >
3 simpele tips om jouw woonkamer een kleine make-over te geven >
DIY met led strips: creatieve ideeën voor het gebruik van led strips in je interieur >

Terug naar overzicht >>