arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Roze in de slaapkamer: dat wordt heerlijk slapen
Roze in de slaapkamer: dat wordt heerlijk slapen

Roze in de slaapkamer: dat wordt heerlijk slapen

Roze in de slaapkamer: het is misschien niet de eerste kleur waar je als volwassene aan denkt, maar het kan juist beeldschoon staan in de ruimte! Daar komt bij dat roze momenteel een ware trendkleur is: uitpakken maar, dus! In deze blog zie je verschillende voorbeelden voorbij komen van de roze slaapkamer.

Lieflijk: roze accessoires in de slaapkamer

We beginnen bij roze slaapkamer accessoires: hiermee houd je de boel hoe dan ook subtiel, ideaal als je nog wat twijfelt over de kleur of de kleur niet centraal wilt laten staan in de ruimte.

Waar je voor kunt gaan? Denk aan een roze stoel in de slaapkamer, een roze board achter het bed, een roze klok aan de muur, een roze plaid op het bed – om maar wat te noemen. Roze accessoires zijn er in allerlei soorten en maten te vinden! Nog een laatste tip: de kleuren roze en groen gaan goed samen. Dat maakt het een geweldig idee om roze bloempotten in huis te halen, en daar groene planten in te zetten.

Subtiel en mooi: roze accessoires in de slaapkamer

Roze gordijnen

Wil je wel wat meer uitpakken met de slaapkamer in het roze? Yes – zo horen we het graag! Wees vooral niet bang om hier te werken met de kleuren waar jij je fijn bij voelt. En roze voegt een boel sfeer toe aan de slaapkamer! Het volgende idee betreft roze gordijnen: die geven een unieke look aan je slaapkamer.

Liefst ga je daarbij natuurlijk voor lange, zware gordijnen – die van boven tot beneden voor het raam hangen. Maar ook korte roze gordijnen zien er fraai uit. Wat betreft het materiaal zijn we fan van fluweel: dat geeft het roze nog meer karakter! Maar ook een dunne stof, zoals we op het beeld hieronder zien, ziet er prachtig uit. Kies jouw favoriet.

Roze in de slaapkamer: dat wordt heerlijk slapen

Slapen op roze wolken

Niet alleen in de ruimte om je bed heen, maar ook op je bed zelf kun je gaan voor een roze kleur! Durf dan ook heus te kiezen voor roze beddengoed. Heb je gelijk het idee dat je dan voor een prinsessenkamer gaat, waar je inmiddels te oud voor bent? Think again: roze is juist helemaal trendy, en kan ook heel goed voor volwassenen!

Kijk maar eens op het beeld hieronder: dat ziet er toch gewoon beeldschoon uit? Zeker als je het roze combineert met een andere tint, zoals grijs, houd je boel gewoon volwassen. Sterker nog: je maakt er zo juist een tijdloze kleur van, die past bij iedereen en bij alle leeftijden! Dat wordt heerlijk slapen – alsof je op roze wolken ligt.

Slapen op roze wolken: pak uit met roze in de slaapkamer


Reageer

Lees ook:

Redenen om te kiezen voor een fauteuil in plaats van een bank >
Minimaliseren in huis: dit kun je als eerste de deur uit doen >
Dit zijn mooie DIY-projecten voor in de tuin >
DIY-houtprojecten in de tuin >
Tips voor goede beveiliging van je woning >
Donkergroen in huis: voorbeelden en inspiratie >
Roze in de badkamer: uniek en opvallend >
Accessoires in goud in huis: voorbeelden en inspiratie >
Tips voor het inrichten van een kleine slaapkamer >
Zo ga je voor een unieke aankleding in de hal >
In deze items kun je maar beter investeren in huis >
Kamer over in huis? Maak er een leeskamer van! >
Schilderijen in de kinderkamer: zelf maken! >
Zo ga je voor een mooie look bij de voordeur >
Met deze makkelijke aanpassingen voelt jouw woning weer als nieuw >

Terug naar overzicht >>