arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Mooie ideeën voor feestversiering in het interieur

Mooie ideeën voor feestversiering in het interieur

Feestje op de planning staan? Yes! Daar komt natuurlijk bij kijken dat je de boel een beetje leuk wilt aankleden. Hoe je dat het best kunt aanpakken? Daar weten wij wel raad mee! Lees verder en ontdek mooie en trendy ideeën voor feestversiering in het interieur.

Ballonnen in een mooie kleur

We zijn er dol op: ballonnen! Maar vaak komen we ze tegen in felle kleuren – die al snel wat too much zijn in het interieur. Zeker als je ze een wat langere tijd wilt laten hangen, doe je er goed aan om over de juiste kleur na te denken. Zo is het een idee om ballonnen in huis te halen in één kleur.

Een ander idee: ga voor ballonnen in bijvoorbeeld pasteltinten of een metallic kleur. Dat ziet er een stuk rustiger uit! Maar is tegelijkertijd nog altijd feestelijk – daar draait het immers om. Een ideale middenweg.

Wauw! Ballonnen in pasteltinten en metallic kleuren

Slingers in een unieke vorm

Naast ballonnen, zijn we ook fan van slingers. Maar dan het liefst wel slingers in een unieke vorm: zo maak je de boel even net wat anders dan anders. Uitpakken maar! Denk bijvoorbeeld aan slingers in de vorm van sterren of andere mooie figuren.

Daarbij geldt: je kunt ze goed combineren met andere versiersels. Bijvoorbeeld met de ballonnen waar we het hierboven al over hadden. Of met classic slingers, die je waarschijnlijk nog wel in huis hebt liggen.

Mooie ideeën voor feestversiering in het interieur

Hoedjes op de kast

Welke versiering er nog meer in huis past? Hoedjes! Die hoef je namelijk heus niet per se op je hoofd te zetten: ook in je woning staan ze prachtig. Kijk maar eens op het beeld hieronder: ziet dat er niet feestelijk uit?

Plaats ze dus bijvoorbeeld op de kast. Of zet ze op tafel, hang ze aan stoelen of bevestig ze aan de muur – om maar wat voorbeelden te noemen. Nog een idee? Je kunt ze aan elkaar rijgen en er een slinger van maken! Wees creatief – en vervolgens beleef je er enorm veel plezier aan.

Stijlvolle feestversiering: hoedjes op de kast

Opbouwbare bollen

Ten slotte worden we blij van opvouwbare bollen. Kijk maar eens op het beeld hieronder, dan snap je meteen wat we bedoelen. Ze zijn er in allerlei kleuren en vormen te vinden: mix en match voor een vrolijk geheel!

Ook deze bollen kun je weer op allerlei plekken kwijt. Bevestig ze bijvoorbeeld aan de muur, of leg ze op een hoopje op een tafel neer. Je kunt ze zelfs op de grond kwijt! Een ding is zeker: dit wordt een enorm vrolijk feestje. Genieten geblazen!

Mooie ideeën voor feestversiering in het interieur

Reageer

Lees ook:

Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Het kiezen van een mooie bank >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
3 simpele tips om jouw woonkamer een kleine make-over te geven >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Interieurstijlen voor de eetkamer >
Een fotowand uit een tijdschrift: zo creëer je die zelf >
Zo verbeter je de akoestiek in de woonkamer >
4 tips om een gezellige woonkamer te creëren >
Zo maak je sfeer in je huiskamer >
Heeft je kamer nog een goede eetkamerset nodig? >

Terug naar overzicht >>