arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dierenprints in het interieur: verschillende voorbeelden

Dierenprints in het interieur: verschillende voorbeelden

Je houdt ervan of je vindt het helemaal niks: dierenprints in het interieur. En we kunnen je wel vertellen: wij zijn fan! Met dierenprints kun je bepaalde meubelstukken of accessoires accentueren en dat geeft een speels effect. In deze blog behandelen we verschillende voorbeelden van de dierenprint: kijk mee!

De meubelstukken

Waar we bij de dierenprint als eerst aan denken? De meubelstukken in huis! Hier kun je dergelijke prints in verwerken – en dat geeft echt een speciale look. Want waar meubelstukken vaak vrij simpel zijn in onze woningen, ga je met een dierenprint voor juist iets totaal anders.

En dat staat prachtig op bijvoorbeeld de bank – om maar met een groot item in huis te beginnen. Maar er is meer dan dat. Zo kun je ook gaan voor dierenprint op de stoelbekleding in de eetruimte. Of pak het juist nog wat kleiner aan en haal een poef met dierenprint in huis, die je bij de bank kwijt kunt.

Dierenprints in het interieur: verschillende voorbeelden

Een kleed met dierenprint

Als je niet wilt gaan voor een meubelstuk als een bank met dierenprint, kun je het onder de bank terug laten komen: haal een kleed met dierenprint in huis. Dat is misschien net wat minder opvallend in een woonruimte, maar nog altijd even leuk.

Hierbij geldt: jij bepaalt hoe groot het kleed is. Zo is het prachtig om voor een enorme variant te gaan die een flink stuk van de woonkamer bevat. Maar je kunt juist ook een kleedje met dierenprint in huis halen, dan wordt het meer een accessoire.

Accessoires met dierenprint

Over accessoires gesproken: die zijn er natuurlijk ook met dierenprint te vinden. Je kunt het maar bedenken, of het bestaat. En dat is leuk, want zo kun je helemaal losgaan en de items in huis halen waar je fan van bent.

Onze favoriet? Dat zijn toch wel de kussens op de bank met een print van dieren. Kijk maar eens op onderstaand beeld, dan begrijp je meteen wat we bedoelen. En juist bij zo’n basic bank staat dat beeldschoon!

Lekker speels: accessoires met dierenprint in huis

Op de muur

We sluiten de blog af met een idee dat al gauw een flinke make-over van je woning gaat zijn. Voor de echte waaghalzen onder ons, dus! Ga voor een dierenprint op de muur: dat valt enorm op en geeft een gaaf effect – bijvoorbeeld in de woonkamer of de slaapkamer.

Je bepaalt natuurlijk zelf hoe heftig je de look maakt. Zo kun je gaan voor dierenprint behang op één muur of alle wanden in een ruimte. En ga je voor behang met dierenprint in verschillende, drukke kleuren of houd je het wat rustiger met alleen bepaalde tinten of een zwart-wit print? Om maar wat voorbeelden te noemen.


Reageer

Lees ook:

Het belang van investeren in een kwalitatieve boxspring >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
5 tips voor het personaliseren van je slaapkamer >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Het kiezen van een mooie bank >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
3 simpele tips om jouw woonkamer een kleine make-over te geven >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Optimaal gebruikmaken van je kleine slaapkamer >
Interieurstijlen voor de eetkamer >

Terug naar overzicht >>