arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Woonkamer » Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store!

Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store!

In veel huizen zijn de muren eigenlijk maar wat leeg en saai. En dat is jammer! Je kunt juist iets heel moois maken van die wand, met een fantastische fotomuur. Boven de bank, de eettafel of het bed bijvoorbeeld. Maar ook in de hal of de kinderkamer kun je hiermee uitpakken. Met de foto’s en lijsten van Poster Store maak je er echt een feest van: we vertellen je er alles over in deze blog!

Hoe maak je een toffe fotomuur in huis?

De grote vraag luidt: hoe zorg je nu echt voor een prachtige fotowand in je interieur? Het is belangrijk om persoonlijkheid te laten zien. Met de unieke prints van Posterstore.nl​ zit je goed: ideaal voor het maken van een persoonlijke fotowand die helemaal past bij jouw smaak en interieur. Je vindt op de site alle inspiratie die je nodig hebt voor het creëren van jouw fotomuur. Kies uit de ruime selectie posters met uiteenlopende thema’s, designs, formaten en stijlen. Er is genoeg keuze voor ieders smaak en stijl: elke dinsdag komt er een nieuwe poster collectie online. Zo zijn er voor elke woonwens fraaie en betaalbare posters te vinden, met bijpassende fotolijsten van Scandinavisch design. Alle foto’s zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit, voor een stralende look aan je muur. Hoe je de posters perfect bij elkaar laat passen? Zoek een thema uit naar jouw smaak, zoals natuur posters: zo haal je net als op onderstaand beeld meteen een collectie in huis van posters die helemaal op elkaar aansluiten.

Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store!

Waar hang je wanddecoratie op in je interieur?

Met sprekende en persoonlijke posters aan je muur is de look compleet. Maar waar hang je je foto’s op in huis? Het antwoord klinkt je vast als muziek in de oren: dit kan vrijwel overal! Gebruikelijke plekken voor muurdecoratie met posters zijn bijvoorbeeld boven de bank, boven het bed of boven de eettafel. Dit zijn immers de plekken in huis waar je vaak te vinden bent – sfeervolle aankleding is hier meer dan welkom. Maar je kunt de fotowand ook ergens anders ophangen! Zo zijn er ook veel kinderkamer posters om uit te kiezen: om de kinderkamer meteen een stuk vrolijker te maken. Of wat dacht je van een muur vol posters in de hal? Zo heb je altijd iets moois om naar te kijken zodra je je woning binnenstapt. Beeldig bijvoorbeeld bij de trap – decoreer het liefst de hele wand met unieke posters.

Een fotomuur van Poster Store in de kinderkamer

Bijzonder kleurgebruik met posters aan de muur

Hoe je nog meer zorgt voor een krachtige uitstraling met fotolijsten aan de muur? Het juiste kleurgebruik is belangrijk. Laat bijvoorbeeld één duidelijke kleur centraal staan in de fotocollage, die in elke foto steeds weer terugkomt. Zo zorg je voor een goed geheel aan de wand: de posters horen zo echt bij elkaar. Twee kleuren centraal stellen is ook een idee: voor een net wat speelsere look. Wil je het écht goed aanpakken? Verf dan ook de muur in de kleur die aansluit bij de posters, zoals je hieronder ziet. Je kunt zelfs rekening houden met de kleur van je meubels en accessoires in huis. Zo gaat alles in de ruimte perfect samen: dat maakt het plaatje compleet!

Shop met korting! Gebruik code woon35 voor 35% korting op posters van Poster Store (excl. Selection Posters). De code is geldig t/m 25 december 2020.

Saaie lege muur in huis? Ga voor een fotowand met Poster Store!

Reageer

Lees ook:

Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
Inspiratie voor meer ledverlichting in het interieur >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
Een verbouwing goed voorbereiden: zó pak je het slim aan >
6 handige tips voor een soepele verhuisdag zonder stress! >
Waarom kiezen voor een PVC vloer? >
Durf jij het aan? Inspiratie: 6x keukens met een gewaagde kleur >
Een vintage look in huis: welke spullen zijn echte eyecatchers? >
Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning >
Een lange woonkamer? 5 tips voor de inrichting! >
6x Inspiratie voor een moody en donkere badkamer >
Wat kun je met washi tape in je interieur? 6 leuke ideeën! >
Dit zijn de voordelen van een boxspring bed >
Tips voor tijdloze en frisse badkamer >
Dit zijn de 5 populairste soorten tafels >

Terug naar overzicht >>