arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Slaapkamer » Comfortabel slapen onder een extra breed dekbed
Walra Dream On - Woonstijl

Comfortabel slapen onder een extra breed dekbed

Verlang jij ernaar om heerlijk tot rust te komen en eens goed uit te slapen, maar ben je tóch iedere ochtend weer vroeg op de been? Het kan zo zijn redenen hebben. Je kan bijvoorbeeld onrustig slapen, wellicht houdt je partner je wakker met zijn/haar gesnurk of komt een ‘dekbedgevecht’ meer dan eens voor. Mocht het laatste jou bekend in de oren klinken, dan is een extra breed dekbed een oplossing voor jou!

Een lits-jumeaux dekbed is namelijk niet alleen geschikt voor een breder bed. Ook wanneer je slaapt op een normaal tweepersoonsbed kan een lits-jumeaux dekbed ultiem comfort bieden. Lekker veel dekbed, zodat je jezelf er heerlijk in kunt wikkelen zonder je partner lastig te vallen. Wij raden het van harte aan!

Dekbedden van extra groot formaat

Een lits-jumeaux dekbed heeft een afmeting van 240×200/220 cm of 260×200/220 cm. Sommige merken verkopen zelfs een dekbed van 270×200/220 cm. Speciaal voor de liefhebber of omdat het gewoonweg het beste past bij de afmeting van het bed. Een lits-jumeaux dekbed is voornamelijk bedoeld voor de grotere bedden met een afmeting van minimaal 180 cm breed. Natuurlijk is het ook passend op kleinere bedden, des te meer dekbed houd je over voor jezelf!

Lits-jumeaux bedden worden steeds populairder. De vraag naar comfort stijgt, zonder dat het gevoel van samenslapen wordt beïnvloed. Je hebt gewoonweg meer ruimte om te slapen en je kunt moeiteloos draaien en keren. Twee elementen die veel stellen toch als een stukje extra comfort beschouwen en ook bijdragen aan een betere nachtrust.

Dekbedovertrek lits-jumeaux afmeting

Bij een breed dekbed hoort natuurlijk ook een bijpassend dekbedovertrek. Naast de verschillende maten dekbedden zijn er ook verschillende afmetingen dekbedovertrekken te koop. Een lits-jumeaux overtrek is een dekbedovertrek 220 x 240 cm of, wanneer je nog een stapje verder gaat, lits-jumeaux XLmet een afmeting van 260×200/220 cm. Bedenk dat een tweepersoons dekbedovertrek een afmeting heeft van 200×200/220 cm, waardoor je bij een lits-jumeaux overtrek toch al snel 40 tot 60 cm extra stof hebt. Genoeg ruimte om te woelen, zonder ruzie om een stukje dekbed!

Dekbedovertrek dessins

Een groot voordeel van een breed dekbed en bijpassend dekbedovertrek is de luxe uitstraling die het met zich meebrengt. Zowel bij een breed als normaal tweepersoonsbed oogt een lits-jumeaux dekbed groots, het valt ruimschoots over de bedranden én de hoeveelheid stof is natuurlijk heerlijk om onder te kruipen. De meeste merken hebben de afmeting 240×200/220 standaard in de collectie opgenomen. Velen daarvan hebben ook de extra brede variant, 260×200/220 cm, in het aanbod zodat je voldoende keuze hebt. Een mooi dekbedovertrek is natuurlijk de kers op de taart. Voor welk dekbed overtrek ga jij? Ben jij een liefhebber van een landelijk interieur, de botanische trend of de romantische stijl? Een dekbedovertrek is een echte sfeermaker, kies er daarom een die het beste aansluit bij jouw wensen!

Beddinghouse Floreana


Reageer

Lees ook:

Een luxe interieur met design van Vitra >
Meer budget creëren voor je interieur >
5x dit betekenen bloemen >
6 prachtige led-hanglampen voor boven de eettafel >
5 toffe wanddecoratie ideeën >
Zo houd je je woning met huisdieren schoon >
5 tips voor het kiezen van de juiste bank >
Kijk mee: dit zijn de fraaiste spiegels voor in huis >
Geel in de slaapkamer: wat een vrolijkheid! >
Je interieur chique inrichten: 5 tips >
Dit zijn mooie thema’s voor de kinderkamer >
Maak je huis en tuin zomerproof >
Plaatjes kijken: de mooiste wandlampen voor de woonkamer >
Handige tips voor een onderhoudsvriendelijke badkamer >
Hier moet je op letten bij het uitkiezen van een goed bed >

Terug naar overzicht >>