arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Keuken » Moderne keukens: verschillende voorbeelden

Moderne keukens: verschillende voorbeelden

We dromen er allemaal weleens van: een enorme, luxe woning, met alles wat ons hart begeert. Gelukkig is er vandaag de dag al een hoop mogelijk: moderne items zijn steeds beter betaalbaar. Zo ook in de keuken! In deze blog lichten we verschillende moderne keukens uit – kijk mee en doe inspiratie op.

Een trendy kleur

In de moderne keuken speelt de kleur een steeds belangrijkere rol. Waar de keuken eerst alleen een praktisch doel diende, is dat vandaag de dag dus niet meer het enige dat telt. En dat is maar beter ook! Je maakt van de keuken namelijk een stijlvolle omgeving met de juiste kleur, wat bijdraagt aan de look en feel.

Zo zijn we dol op de moderne keuken in een donkere kleur: dat staat strak en smaakvol. Kijk maar eens op het beeld hieronder – dan begrijp je meteen wat we hiermee bedoelen. Een plaatje, nietwaar?

Moderne keukens: verschillende voorbeelden

Een keukeneiland mag niet ontbreken

Nog zo’n item dat de look af maakt? Een moderne keuken met kookeiland! Ook dat staat weer beeldschoon. Het maakt dat je keuken meer gescheiden is van de woonkamer – ideaal om er iets meer een afzonderlijke ruimte van te maken in huis. En daar komt natuurlijk bij dat je zo een stuk meer ruimte hebt om te koken! Wat een heerlijk gevoel.

Welke onderdelen je kwijt wilt in moderne keukens met een eiland: dat is natuurlijk aan jou. Zo kun je bijvoorbeeld de wasbak kwijt in het eiland, maar kun je juist ook kiezen voor een leeg keukenblad waar je spullen op kwijt kunt of aan kunt snijden. Om maar wat te noemen!

Onmisbaar in de moderne keuken: een keukeneiland!

De koelkast en andere apparaten in de hoofdrol

In keukens modern spelen ook de apparaten een belangrijke rol. Denk daarbij aan de koelkast, oven en vaatwasser. Het is het idee om voor het complete plaatje te gaan – zo haal je de nodige luxe in huis. Het is dan ook belangrijk dat hier ruimte voor is in moderne strakke keukens. Ook als het gaat om een kleine moderne keuken – ieder hoekje kun je benutten om zo voor een juiste inrichting te gaan.

Hierbij heb je verschillende opties wat betreft de uitstraling. Zo is het een idee om deze apparaten in het zicht te laten, zoals we op onderstaand beeld zien. Maar ook kun je ervoor kiezen om deze items wat meer weg te werken in de keuken. Bijvoorbeeld door te gaan voor een moderne houten keuken, en er dus planken voor te zetten. Zeker bij de vaatwasser en koelkast is dit een eenvoudige optie! Kies daarom jouw favoriete look, bijvoorbeeld uit de moderne keukens met hout, en stylen maar!

Moderne keukens: verschillende voorbeelden

Reageer

Lees ook:

Lees onderstaande tips om een modern interieur te creëren >
Elektrische keukenboiler kopen en plaatsen: hier moet je op letten >
Zo kun jij jouw keukenkast organizen: 4 handige tips >
Scoor deze handigheidjes voor in de keuken >
6 tips voor een robuuste en stoere keuken >
Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
5x Tips en tricks om een aangebrande pan schoon te krijgen >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Kunststof in je interieur: onderhoudsvriendelijk én trendy >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
Goede messen kiezen voor in de keuken: waar kun je op letten? >
De leukste fotowand ideeën >
6x populaire keukenstijlen van dit moment >

Terug naar overzicht >>