arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Keuken » Moderne keukens: verschillende voorbeelden

Moderne keukens: verschillende voorbeelden

We dromen er allemaal weleens van: een enorme, luxe woning, met alles wat ons hart begeert. Gelukkig is er vandaag de dag al een hoop mogelijk: moderne items zijn steeds beter betaalbaar. Zo ook in de keuken! In deze blog lichten we verschillende moderne keukens uit – kijk mee en doe inspiratie op.

Een trendy kleur

In de moderne keuken speelt de kleur een steeds belangrijkere rol. Waar de keuken eerst alleen een praktisch doel diende, is dat vandaag de dag dus niet meer het enige dat telt. En dat is maar beter ook! Je maakt van de keuken namelijk een stijlvolle omgeving met de juiste kleur, wat bijdraagt aan de look en feel.

Zo zijn we dol op de moderne keuken in een donkere kleur: dat staat strak en smaakvol. Kijk maar eens op het beeld hieronder – dan begrijp je meteen wat we hiermee bedoelen. Een plaatje, nietwaar?

Moderne keukens: verschillende voorbeelden

Een keukeneiland mag niet ontbreken

Nog zo’n item dat de look af maakt? Een moderne keuken met kookeiland! Ook dat staat weer beeldschoon. Het maakt dat je keuken meer gescheiden is van de woonkamer – ideaal om er iets meer een afzonderlijke ruimte van te maken in huis. En daar komt natuurlijk bij dat je zo een stuk meer ruimte hebt om te koken! Wat een heerlijk gevoel.

Welke onderdelen je kwijt wilt in moderne keukens met een eiland: dat is natuurlijk aan jou. Zo kun je bijvoorbeeld de wasbak kwijt in het eiland, maar kun je juist ook kiezen voor een leeg keukenblad waar je spullen op kwijt kunt of aan kunt snijden. Om maar wat te noemen!

Onmisbaar in de moderne keuken: een keukeneiland!

De koelkast en andere apparaten in de hoofdrol

In keukens modern spelen ook de apparaten een belangrijke rol. Denk daarbij aan de koelkast, oven en vaatwasser. Het is het idee om voor het complete plaatje te gaan – zo haal je de nodige luxe in huis. Het is dan ook belangrijk dat hier ruimte voor is in moderne strakke keukens. Ook als het gaat om een kleine moderne keuken – ieder hoekje kun je benutten om zo voor een juiste inrichting te gaan.

Hierbij heb je verschillende opties wat betreft de uitstraling. Zo is het een idee om deze apparaten in het zicht te laten, zoals we op onderstaand beeld zien. Maar ook kun je ervoor kiezen om deze items wat meer weg te werken in de keuken. Bijvoorbeeld door te gaan voor een moderne houten keuken, en er dus planken voor te zetten. Zeker bij de vaatwasser en koelkast is dit een eenvoudige optie! Kies daarom jouw favoriete look, bijvoorbeeld uit de moderne keukens met hout, en stylen maar!

Moderne keukens: verschillende voorbeelden

Reageer

Lees ook:

Van rustiek tot modern: houten keukens passend bij elke woonstijl >
Veelgemaakte misvattingen over keukeninrichting en -gebruik >
Ontdek de wereld van marmeren keukens >
De beste keukenindelingen voor elk type woning >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
Het verschil in charme van luxe en goedkopere houten keukens >
Het belang van afmetingen bij eiland afzuigkappen: stijl en functionaliteit >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Handig stappenplan voor het kopen van een wijnkoelkast >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >

Terug naar overzicht >>