arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Keuken » Een picknicktafel in de eetkamer: wat zijn de voordelen?
Een picknicktafel in de eetkamer: wat zijn de voordelen?

Een picknicktafel in de eetkamer: wat zijn de voordelen?

Wil je een nieuwe tafel in de eetkamer of woonkamer? Wat een mooi vooruitzicht! Als je je nog aan het oriënteren bent op het soort tafel, raden we aan om eens aan een picknicktafel als eettafel te denken: dat heeft namelijk verschillende voordelen. We vertellen je er graag meer over: waarom kiezen voor de picknicktafel voor binnen?

Lekker speelse look

Met een picknicktafel binnen kies je voor een mooie en speelse look! We denken bij een picknicktafel namelijk meteen aan een buitentafel. Als je ‘m lekker binnen neerzet, doe je het duidelijk anders dan anders! En dat valt direct op. Als je daarnaar op zoek bent in je interieur, zit je zeker goed met dit idee van picknicktafel inspiratie. Gewoon doen! Een picknicktafel past ook perfect bij een stoere eetkamer: weinig poespas, altijd strak en robuust met hout dat de aandacht trekt.

Alles-in-één met een picknicktafel voor binnen

Je kiest niet alleen voor een bijzondere look met een picknicktafel binnen, maar ook voor een stukje gemak! Zo ga je voor een alles-in-één oplossing: bij zo’n tafel zitten ook al de banken inbegrepen. Je hoeft dus niet een tafel en bijbehorende stoelen te kopen. Dat scheelt toch zeker het nodige denkwerk. Verder bespaar je zo op de kosten: zo’n picknicktafel hoeft niet duur te zijn, en je hoeft er ook geen extra’s bij te bestellen – met een tafel en losse stoelen is dat wel anders natuurlijk. Ook qua onderhoud en schoonmaak is dit bijvoorbeeld eenvoudiger: nooit meer alle stoelpootjes van alle stoelen schoonmaken. Geen verkeerd vooruitzicht, als je het aan ons vraagt.

Een picknicktafel in de eetkamer: wat zijn de voordelen?

Picknicktafel binnen is handig voor kinderen

Heb je kinderen? Ook dan is een picknicktafel voor binnen een slimme oplossing. Kinderen vinden het leuk om hierop te klauteren: het komt meer in de buurt van een speeltoestel dan een gewone stoel. Tevens is het met zo’n picknicktafel niet zo’n ramp als er eens wat valt of als er vlekken worden gemaakt – bij een stoel met bijvoorbeeld stoffen bekleding is dat al gauw een ander verhaal. De picknicktafel is robuust en kan wel tegen een stootje. Dat maakt dus ook dat zo’n tafel lang meegaat. Zo maak je ook nog eens een duurzame keuze!

Picknicktafel is naar wens in te richten

Je kunt een picknicktafel voor binnen helemaal naar wens inrichten! Er zijn namelijk verschillende opties om uit te kiezen. Zo kun je gaan voor een inklapbare picknicktafel als je ‘m van formaat wilt laten veranderen of wilt kunnen opbergen. Of wil je juist extra comfortabel zitten? Denk dan aan een picknicktafel met rugleuning. Die ziet er net weer even wat anders dan anders uit, maar zit heerlijk! Zo maak je de styling dus compleet – het is maar net wat jij het mooist en handigst vindt.

Lees ook! De eetkamer industrieel inrichten: zo pak je het aan


Reageer

Lees ook:

Gele keuken inrichten: de mooiste voorbeelden >
Een smalle en lange kamer inrichten: zó pak je dat aan >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Zo richt je een kleine woonkamer optimaal in >
Samen met het gezin het huishouden doen: bij welke klusjes kunnen kinderen helpen? >
Openslaande deuren zorgen voor meer ruimte: lees er hier alles over! >
Thuis een leuke speelhoek voor kinderen inrichten: 4 tips >
Je woonkamer een snelle make over geven; zo doe je dat! >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
Je woonkamer gezelliger maken: dit zijn de beste tips! >
De juiste gordijnen voor de kinderkamer kiezen: 4 tips en tricks >
Tips voor het kopen van een vloerkleed voor in je interieur >
Wat zijn de meest tijdloze kleuren voor de woonkamer? >
Wat zijn de voordelen van rolluiken? >
Terracotta in je interieur: 6 leuke ideeën! >

Terug naar overzicht >>