arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Weet jij soms ook niet meer waar je al je kleding moet laten?
Weet jij soms ook niet meer waar je al je kleding moet laten?

Weet jij soms ook niet meer waar je al je kleding moet laten?

Nu de huizenprijzen stijgen, moeten we vaak genoegen nemen met een kleiner huis. Dat hoeft geen beperking te zijn, mits je weet hoe je zo efficiënt mogelijk met je ruimte om moet gaan. Je weet waarschijnlijk dat wanneer je kasten in je huis plaatst, dat heel veel ruimte biedt om kleding in op te slaan, maar tegelijkertijd staan deze kasten ook vaak in de weg. Ze nemen heel veel ruimte in en die ruimte had je waarschijnlijk liever voor andere dingen gebruikt. Je denkt misschien dat je dit maar moet accepteren want je hebt niet zoveel ruimte? Er is echter wel een goede oplossing beschikbaar. Laat namelijk een kast op maat maken. Zo weet jij zeker dat jij je ruimte optimaal benut en dat je al je kleding kwijt kunt.

Een inloopkast in mijn kleine huis? Jazeker het kan!

Wanneer je dacht dat je een kasteel van een huis moest hebben om een inloopkast te maken, dan heb je het mis. Je kunt een kast op maat laten maken in iedere woning. Je hoeft niet een grote kamer over te hebben, een kleine kamer of zelfs een hoek van je slaapkamer is voldoende. Het belangrijkste is dat je je vierkante meters optimaal inricht. Kies daarom voor hangplekken voor je jasjes, stropdashouders, legplanken, schuiflades en schoenenplanken zodat je al je kleding overzichtelijk kunt opbergen. Wil je een mooie outfit samenstellen, dan heb je al je kleding bij de hand.

Een inloopkast in mijn kleine huis Jazeker het kan!

Wat dacht je van deze extra mogelijkheden?

Als je een inloopkast laat maken, kijk dan ook eens naar de vele extra’s die je kunt aanvragen. Je kunt bijvoorbeeld je kast laten voorzien van mooie inbouwspots. Deze zorgen ervoor dat je je outfits goed kunt bekijken wanneer je deze past. Je kunt ook kiezen voor een mooie spiegelwand in je kast. Deze kan op een schuifdeur worden aangebracht zodat je niet onnodig ruimte verliest. Wil je de kast kunnen afsluiten? Bekijk dan eens of een glazen deur je aanspreekt. Dit geeft een stijlvolle touch aan je kast en bovendien wordt je kast in een handomdraai aan het zicht onttrokken.

Zie je het voor je?

Een kast op maat maken is altijd maatwerk. Laat daarom een specialist naar je huis komen om de ruimte goed op te meten. Geef ook duidelijk aan wat je wensen zijn en informeer naar de mogelijkheden om echt een mooi geheel van je kast te maken. Een professionele aanbieder kan vervolgens een 3d model voor je maken van je toekomstige kast. Zo weet je precies wat je mag verwachten van je kast en kom je niet voor verrassingen te staan.


Reageer

Lees ook:

Wat zijn de voor- en nadelen van een zandcementvloer? >
Stoom jouw verlichting klaar voor de winter met deze tips! >
Zo gebruik je trendkleuren in jouw interieur >
Alles wat jij moet weten over een picture rail hanging system >
Je huis stijlvol inrichten met planten? Zo doe je het! >
Een gezellige leefkeuken creëren? Zo doe je het! >
5 tips voor je thuiskantoor >
Zo vind je de mooiste eetkamertafel >
Maak je droomhuis zelf waar >
Lees onderstaande tips om een modern interieur te creëren >
Maak je huis af met de mooiste woonaccessoires >
Heeft je kamer nog een goede eetkamerset nodig? >
Met deze 3 tips verander je jouw slaapkamer in een luxe hotelkamer >
Deze extraatjes maken van jouw woning een echte thuishaven >
Hoe kun je zorgen dat je dit jaar minder geld uitgeeft? >

Terug naar overzicht >>