arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Welke vloer is de beste voor jouw woning?
Welke-vloer-is-de-beste-voor-jouw-woning

Welke vloer is de beste voor jouw woning?

Een vloer is het deel van je woning dat het meest intensief gebruikt wordt. Je maakt dagelijks vele meters op de vloer en wanneer je wat laat vallen, komt alles uiteindelijk op de grond terecht. Het is daarom belangrijk om een vloer te kiezen die dit intensieve gebruik aankan. Je wilt namelijk kunnen leven in je huis en je wilt niet steeds voorzichtig moeten zijn omdat je vloer anders blijvende schade op kan lopen. Wanneer je voor een echt goede vloer wilt gaan die ook nog eens heel mooi is, dan kun je voor een pvc vloer kiezen. Deze vloeren zijn de perfecte combinatie van stijl en efficiëntie. Wij zetten de voordelen van deze vloeren voor je op een rij.

PVC vloeren zijn heel mooi

Een vloer is de ultieme blikvanger in je huis en alleen al om die reden zijn pvc vloeren alles wat je nodig hebt. Deze vloeren zijn namelijk voorzien van uiterst hoogwaardige prints waardoor je een pvc vloer met houtlook kunt krijgen die niet van echt te onderscheiden is. Wie dacht dat pvc vloeren een kille uitstraling hebben, kent de vele mogelijkheden niet. Je kunt namelijk kiezen voor vele houtlooks, maar ook de zachte betonlook is heel populair. Je kunt altijd een vloer vinden die de perfecte basis vormt voor jouw inrichting. Is de basis eenmaal goed, dan is het niet moeilijk om een warm geheel van je woning te maken.

Een pvc vloer is eenvoudig schoon te maken

Een pvc vloer is eenvoudig schoon te maken

Als vloeren intensief gebruikt worden, moeten ze goed schoon te maken zijn. Vuil moet niet in de vloer trekken en het moet geen uren duren om de vloer weer schoon te krijgen. Als je voor pvc vloeren kiest, haal je een vloer in huis die lang meegaat, die eenvoudig schoon te maken is en die er langdurig als nieuw zal blijven uitzien. De vloer heeft weinig onderhoud nodig, dus wanneer de vloer eenmaal ligt, hoef je hem alleen maar schoon te maken om hem goed te houden. De kinderen kunnen naar hartenlust op je vloer ravotten want de vloer is ijzersterk.

De vloer is perfect te combineren met vloerverwarming

Als je vloerverwarming in je woning hebt, is de keus voor een pvc vloer een heel goede. De pvc zorgt namelijk dat de warmte opgenomen wordt waardoor de vloer heerlijk warm aanvoelt. Je kunt dus heel comfortabel op sokken door je huis lopen. De vloer zorgt ook voor extra isolatie waardoor je dus niet alleen een heel comfortabele warmte in huis voelt, maar waardoor je ook op je energiekosten bespaart. Informeer bij je leverancier naar de mogelijkheden om je vloer te laten leggen.


Reageer

Lees ook:

Renovatieprojecten die je huis meer waarde geven >
De kleuren van kunststof kozijnen: Hoe kies je de perfecte tint voor je huis? >
Voorkom rugpijn met een ergonomische bureaustoel >
Zelf in je woning klussen? Het belang van de juiste werkuitrusting >
Duurzaam verwarmen met een Warmteterugwin unit >
Hoe houd je een woning koel? >
Waarom kiezen voor een geïsoleerde garagedeur? >
Seizoensgebonden verlichting in je huis en tuin >
Hoe je een gezond werkritme ontwikkelt >
Dit zijn de voordelen van camerabeveiliging thuis >
Dit wil je weten voor je een huis koopt >
Een introductie tot woningontruimingen >
Energie besparen doe je zo! >
Voorstrijken van stucwerk: belang, technieken en productadvies >
Je woning beveiligen met de juiste sloten >

Terug naar overzicht >>