arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Foto’s maken voor de verkoop van je woning? Dit zijn goede tips
Foto’s maken voor de verkoop van je woning Dit zijn goede tips

Foto’s maken voor de verkoop van je woning? Dit zijn goede tips

Ben je van plan je woning te verkopen? Dan hoop je natuurlijk dat je hier het maximale uit kunt halen. Mooie foto’s van je woning zijn hiervoor belangrijk. Hoe mooier de foto’s, hoe groter de kans is op veel bezichtigen. Ga je zelf de foto’s maken voor de verkoop van je woning? Dan is het goed om te weten hoe je dit het beste kunt aanpakken. Wij helpen je op weg!

Gebruik een goede camera

Als je mooie foto’s wilt maken voor de verkoop van je woning, is het een aanrader om gebruik te maken van een goede camera. Zonder goede camera kun je de ruimtes in je woning namelijk minder goed in beeld brengen. Om mooie foto’s te maken kun je gebruikmaken van een fototoestel. Echter is het ook nog een optie om met je telefoon aan de slag te gaan, mits deze een goede camera heeft. Telefoons van tegenwoordig hebben vaak goede camera’s, waar je haarscherpe foto’s mee kunt maken. Als je een nieuwe telefoon nodig hebt, is het een aanrader om te kiezen voor een telefoon met topcamera. Wanneer je hiernaar op zoek bent, kun je de iPhone 12 in gedachten houden. Met behulp van een toestel met goede camera kun je al een heel eind komen in het maken van te gekke foto’s!

Ruim je huis netjes op

Ruim je huis netjes op

Om ideale foto’s van je woning te kunnen maken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het er geen troep is. Dit ziet er namelijk niet professioneel uit, waardoor het kan zijn dat mensen afknappen op de woning. Zorg er daarom voor dat je voordat je foto’s gaat maken, je huis goed opruimt. Hiermee is het ook handig om persoonlijke spullen weg te halen. Dit is tenslotte iets persoonlijks en dat hoeft niet allemaal online te komen te staan.

Gebruik het licht

Een andere tip om aantrekkelijke foto’s te maken van je huis, is om zoveel mogelijk gebruik te maken van het licht. Donkere foto’s spreken mensen minder snel aan, waardoor de kans op bezichtigingen kleiner wordt. Foto’s met goed licht zijn aantrekkelijk, dus probeer hiervoor te zorgen. Een aanrader is om gebruik te maken van veel daglicht. Ga dus vooral overdag fotograferen en niet als het donker is. Gebruik naast daglicht indien nodig nog andere verlichting om de foto’s lichter te maken.

Een fototoestel of een smartphone met goede camera, zoals de Xiaomi 11T Pro, regelen, je huis netjes opruimen en optimaal gebruikmaken van het licht: het draagt bij aan aantrekkelijke foto’s van je woning. Houd dit dus zeker in gedachten, want mooie foto’s zorgen ervoor dat jouw huis beter verkocht kan worden!


Reageer

Lees ook:

De voordelen van een inloopdouche >
5 tips voor het installeren van laminaat >
Ben jij op zoek naar een mooie woning in Enschede? >
6 stappen voor het schilderen van je trap >
Houten wandpaneel dat ook zorgt voor een unieke uitstraling >
Houten trapleuning kopen? Hier moet je rekening mee houden >
Houten schutting maken van rabat >
Zo maak je het huis levensloopbestendig >
Een polypropyleen zwembad: wat is dat? >
Voordelen van een mooie laminaat vloer >
Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van brand in een woning? >
Welke soorten kunststof gevelbekleding zijn er? >
Welke vloer is de beste voor jouw woning? >
4 tips voor het kopen van zonnepanelen >
Deze extraatjes maken van jouw woning een echte thuishaven >

Terug naar overzicht >>