arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Wat vind jij thuis onmisbaar?
Wat vind jij thuis onmisbaar?

Wat vind jij thuis onmisbaar?

Je huis, je thuis. Die paar vierkante meter op de enorme wereld die helemaal alleen van jou zijn. De plek waar je helemaal je zelf kan zijn, waar je met niemand (behalve dan met je huisgenoten en wellicht de buren…) rekening hoeft te houden. Waar je tot rust kan komen, waar je even alles los kan laten. Thuis. Iedereen heeft van die dingen die onmisbaar zijn wil je je écht thuis voelen. Helemaal in je element. Wat vind jij thuis onmisbaar?

Een lekker muziekje

Voor heel veel mensen is het thuis pas echt fijn, als er een lekker muziekje aan staat. Muziek die helemaal aansluit bij de persoonlijke smaak, als het even kan, al kan een fijn radioprogramma met afwisselende muziek en zo nu en dan wat gesprekken ook prettig zijn.

Ben jij ook zo iemand die het zonder muziek in huis al snel te stil vindt? Dan ben je echt niet de enige. De kans is groot dat je er ook voor hebt gekozen om goede boxen te plaatsen, om optimaal te kunnen genieten van de muziek. Dat kan tegenwoordig op een veel compactere manier dan vroeger, met een kleine JBL box kom je bijvoorbeeld al een heel eind. Een meer uitgebreide setup kan natuurlijk ook. Met een systeem van Sonos kun je helemaal flink uitpakken, en thuis bijna professioneel geluid door de kamer laten klinken.

Een lekker muziekje

Je favoriete eten en drinken

Natuurlijk wordt het thuis pas echt fijn als ook je favoriete eten en drinken in huis is. Of het nu gaat om een zak chips en een fles cola of een goed stuk vlees en je favoriete wijn, thuis is de plek waar je graag eet en drinkt wat je het liefste doet. Het kan misschien niet iedere dag feest zijn, maar zaken die je echt niet lekker vindt zal je niet snel in huis halen. Waarom zou je?

Goed internet

Het staat steeds vaker hoog op de lijstjes van onmisbare zaken in ons huis: goed internet. Niet zo vreemd, want zonder goed internet wordt ons meest geliefde apparaat, onze smartphone, opeens een stuk minder makkelijk te gebruiken. Ook series streamen of gebruik maken van on demand diensten wordt lastig als je internet niet werkt. Een haperende internetverbinding thuis kan je humeur dan ook danig verpesten.

Fijn gezelschap, of juist tijd voor jezelf?

Veel mensen vinden het fijn om thuis alleen te kunnen zijn, even alleen maar rust en tijd voor zichzelf, of voor de gezinsleden uiteraard. Anderen vinden het thuis pas écht gezellig als er bezoek is, hun deur staat altijd open. Voor de meeste mensen geldt echter dat het vooral om de mix gaat. Genoeg rust om zichzelf te kunnen zijn, maar ook regelmatig fijn gezelschap om van te genieten.


Reageer

Lees ook:

Wat zijn de voordelen van een goede isolatie bij een woning? >
Dit wil je weten als je een nieuwe vloer gaat uitzoeken >
Waar moet je op letten als je een afvalcontainer besteld? >
Vind de perfecte koekenpan voor jou >
Tijd voor een nieuw kleurtje! Waar moet je allemaal rekening mee houden? >
Hoe kies je de juiste afvalcontainer? >
Hoe kies ik de perfecte toiletrolhouder? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
5 tips die van pas komen bij een veranda bouwen >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Vloer renoveren en van isolerende laag voorzien populair >
3 tips om ramen en deuren goed te beveiligen >
Je planten afstoffen? Dít is waarom je dat moet doen! >
Genieten van natuurlijk zonlicht met lichtkoepels >
Bedrijf aan huis: wat zijn de bedrijfsafval regels? >

Terug naar overzicht >>