arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Van welk materiaal worden kunst planten tegenwoordig gemaakt?
Van welk materiaal worden kunst planten tegenwoordig gemaakt?

Van welk materiaal worden kunst planten tegenwoordig gemaakt?

Denk je bij kunstplanten direct aan neppe plastic rommel? Zet dat beeld maar uit je hoofd, want kunstplanten worden al lang niet meer alleen van plastic gemaakt. Waar je vroeger al van ver kon zien dat het om een neppe plant ging, word je vandaag de dag gemakkelijk gefopt! Kunstplanten van Easyplants worden deels gemaakt van zijde, dat wordt gewonnen uit houtpulp. Dit materiaal ziet er niet alleen heel natuurlijk uit, maar is ook erg sterk en duurzaam. Dit zorgt voor een heel realistisch effect, waardoor de kunstplanten bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Wist je dat er met kunstbomen zelfs gebruik wordt gemaakt van echt hout als stam? Door het gebruik van natuurlijke materialen, krijgen de kunstplanten van Easyplants een zeer organische uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze meer sfeer creëren in elke hoek van de kamer! Met een bijpassende plantenmand is een kunstplant de perfecte aanvulling op jouw interieur.

Waarom kiezen voor kunstplanten?

Het grote voordeel van kunstplanten is dat je er totaal geen werk aan hebt! Ze zien er prachtig uit, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. In tegenstelling tot echte planten die je op de juiste manier moet verzorgen, hoef je de kunstplanten alleen neer te zetten en je hebt er eindeloos plezier van! Geen zorgen meer over planten die je water moet geven, of wie de planten verzorgt wanneer je op vakantie gaat. Ook hoef je niet na te denken over extra voeding of genoeg zonlicht. Kunstplantjes doen het namelijk goed in ieder klimaat!

Alle kanten op met kunstplanten

Alle kanten op met kunstplanten

Het leuke van kunstplanten is dat ze in alle vormen en maten te verkrijgen zijn, waardoor je jouw favoriete plant meestal wel in kunstvorm kunt vinden. Ben je gek op tropische planten met grote bladeren? Of ben je op zoek naar een natuurlijk grasmatje als extra groen in de tuin? Door het gevarieerde aanbod van Easyplants vind je gemakkelijk de juiste groene superheld die bij jouw persoonlijke smaak past. Van hangplanten tot fruitbomen, en van cactussen tot kunstbloemen, elke groene vriend is wel in kunstvorm te vinden! Heb je bijvoorbeeld altijd al een perenboompje willen hebben, maar nooit de tijd en kennis gehad om deze goed te verzorgen? Met een kunstboompje kan je alsnog een fruitig sfeertje in huis halen, zonder dat je het risico loopt met de gebakken peren te zitten!

Groene sfeermakers voor elke woonruimte

Kan jouw slaapkamer wel wat meer gezelligheid gebruiken? Dan zijn kunstplanten de perfecte kamergenoot. Een donker hoekje in jouw kamer fleurt zo helemaal op met een leuke kunstboom. Op elke hoek van de kamer kan je bij wijze van spreken wel een plantje kwijt. Zelfs in donkere of vochtige plekken doen deze groene vedettes het goed. Zet bijvoorbeeld een vrolijk vetplantje in de badkamer of een kleurrijk kunstboeketje op een donkere zolder. Met een stijlvolle plantenmand maak je de look helemaal af.  Zo breng je extra sfeer aan door heel het huis met kunstplantjes!


Reageer

Lees ook:

Wat te doen als een oudere valt? >
Zorg voor een mooi geheel met verlichting >
Zo koop je kinderbestendig servies >
De voordelen van kunststof gevelbekleding ten opzichte van hout >
Elektronisch materieel van goede kwaliteit >
Plat dak in de stad? Maak een tuindak! >
De voordelen van een inloopdouche >
5 tips voor het installeren van laminaat >
Ben jij op zoek naar een mooie woning in Enschede? >
6 stappen voor het schilderen van je trap >
Houten wandpaneel dat ook zorgt voor een unieke uitstraling >
Houten trapleuning kopen? Hier moet je rekening mee houden >
Houten schutting maken van rabat >
Zo maak je het huis levensloopbestendig >
Een polypropyleen zwembad: wat is dat? >

Terug naar overzicht >>