arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Maak je cadeau met bloemen nóg leuker!
Maak je cadeau met bloemen nóg leuker!

Maak je cadeau met bloemen nóg leuker!

Bloemen met een cadeau bezorgen bij iemand wie je een warm hart toedraagt, zal de ander hoe dan ook goed doen. Maar soms wil jij als zoon, dochter, vriend of vriendin nét dat stapje extra zetten om iemand omver te blazen van geluk. Aangezien creativiteit niet iets is wat Moeder Natuur aan ieder brein geschonken heeft, kun je vast wel wat hulp gebruiken om jouw te bezorgen cadeau onvergetelijk te maken bij de ontvanger. In dit blog geven je een aantal tips & tricks. Zo hoef jij zelf niet je hersens meer te kraken, want dat doen wij namelijk voor je!

Stickers

Stickers, stickers en nog eens stickers. Wie is er niet opgegroeid met deze fleurige plakvelletjes? Hoewel stickers vaak geassocieerd worden met kinderen, doen ze het ook erg goed bij volwassenen. Voorzie je een envelop met geld van een sticker, dan moet het raar lopen als de ontvanger er niet gecharmeerd van raakt. Stickers met dierlijke figuurtjes of een snoezig tekstje: jij bepaalt zelf wat het beste bij de ander past.

Strik

Alright, het voorzien van je cadeau van een strik is niet het meest originele idee. Maar hiermee laat je wel zien dat je je er niet makkelijk vanaf wilt brengen. Een strik kun je gebruiken om het cadeaupapier wat strakker te laten zitten, maar losse flodders kunnen ook ter decoratie dienen. Pak dus een lintje, haal de schaar er langsheen en voilà: een strik voor op je cadeau is zo gemaakt!

Handgeschreven kaartje

Handgeschreven kaartje

In een tijdperk waarin we onze producten massaal online kopen, worden ook de meest elegante artikelen via het web verstuurd. Daardoor hebben we vaak de neiging om een lieve tekst niet op papier te zetten met een vulpen, maar toetsen we de hartenkreten gewoon in op ons toetsenbord. Daarmee verdwijnt de kern van de boodschap en heeft het er meer schijn van dat de tekst bedacht is door een computer dan een mens van vlees en bloed.


Reageer

Lees ook:

Het verhogen van comfort in huis >
Hoe kies je de beste beglazingskit? >
De 5 grootste misverstanden over vloerisolatie >
Waarom is de code van je Velux dakraam belangrijk? >
Wanneer is het tijd om jouw garagedeur te vervangen? 5 vragen >
Beleef een fantastisch ontwerp en verminder het galmen, nu bij ARBA Wood >
5 ideeën om je huis meer een thuis te maken! >
Appartement aan expats verhuren? Tips voor tevreden bewoners! >
Welke verzekering heb je nodig voor je eerste woning? >
Drie innovaties om te omarmen; dit zijn ze! >
Een lichtpuntje in huis Het verhaal van een familie en hun VELUX dakraam >
Maatwerk netten: de unieke oplossing voor uw specifieke behoeften >
Serre-uitbreidingen voor bestaande woningen >
De voordelen van op maat gemaakte spiegels >
De schoorsteen vegen: zelf doen of uitbesteden? >

Terug naar overzicht >>