arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Ladegeleiders, belangrijker dan je denkt!
Ladegeleiders, belangrijker dan je denkt!

Ladegeleiders, belangrijker dan je denkt!

Ladegeleiders zorgen ervoor dat je lades soepel in- en uitschuiven. Lades bewegen dan dus soepeler uit de kasten. Zonder een goede ladegeleider zou de lade gewoon stroef over het hout schuiven. Zodra een lade voller wordt dan kun je deze eigenlijk niet meer open- of dicht doen. Door een ladegeleider te kopen kun je dit probleem gemakkelijk oplossen. Dan is het openen van een lade ineens een stuk prettiger. Jouw kasten maak je compleet met de juiste ladegeleiders.

Voor iedere maat kast en lade kun je een passende laderail vinden. Je kunt dit doen met een kogelladegeleider, zodat je lade soepel opent en sluit. Kort gezegd, een ladekast zelf helemaal in elkaar zetten hoeft niet al te moeilijk. Goede ladegeleiders zijn helemaal niet zo moeilijk te vinden.

Kogelgeleiders

Voor de bewegende delen in de kasten kun je met kogelgeleider voor een efficiënte oplossing die past bij deze tijd. Kogelgeleiders zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder wit of metaal. Zo kun je via ladegeleiders ook mooie accenten aan het interieur geven! Bestaande kasten kun je ook verbeteren door de lades te voorzien met een kogelgelagerde ladegeleider. Voor deurtjes van kastjes gebruik je geen kogelgeleider, daar pas je uiteraard meubelscharnieren toe. Het voordeel van ladegeleiders die kogelgelagerd zijn, is dat je deze tijdens gebruik amper hoort. Goede ladegeleiders zijn altijd van een stop voorzien, zodat je de lade vol met spullen er niet ineens uittrekt. Wil je de lade er dan toch een keer uithalen om welke reden dan ook? Dan til je de lade makkelijk schuin naar boven op.

Ladegeleiders en verschillende afmetingen

Ladegeleiders en verschillende afmetingen

Ladegeleiders zijn er in allerlei diverse afmetingen. Voor iedere kast is er wel een passende ladegeleider te vinden. Wanneer het aankomt op formaten dan kun je voor de gemiddelde kasten denken aan een ladegeleider van ongeveer 700mm. De afmeting staat voor de lengte van de ladegeleider wanneer deze is uitgeschoven. Echter, er zijn ook in deze categorie meerdere opties. Zo kun je kiezen voor ladegeleider die volledig uitschuifbaar is, of een ladegeleider die deels uitschuifbaar is. Dit zijn allemaal dingen om rekeningen mee te houden. De afmeting die je kiest voor de ladegeleider is uiteraard afhankelijk van inbouwlengte van de kast. Welke ladegeleider jij nodig hebt kun je makkelijk bepalen door de inbouwlengte van de kast en de lengte van de lade op te meten. De juiste ladegeleiders kun je tegenwoordig uiteraard ook heel makkelijk online kopen. Er is een ruim en divers aanbod te vinden. Je zult je verbazen over het feit dat ladegeleiders zo veel van elkaar kunnen verschillen.

De juiste ladegeleiders bij Brasom

Ben jij op zoek naar stille en goede kwaliteit ladegeleiders? Neem dan eens kijkje op de website van Brasom. Softclose ladegeleiders van Brasom zijn makkelijk in gebruik en het geavanceerde softclose systeem zorgt ervoor dat lades stil sluiten. Niets is zo vervelend als een lade die sluit met een hard geluid. Je wilt dat lades zo stil mogelijk sluiten, daar is het softclose systeem voor ontwikkeld, deze creëren een demping net voordat de lade sluit. Met ladegeleiders van Brasom gaan jouw lades soepel open en dicht met een aangenaam geluid.


Reageer

Lees ook:

Déze slimme & eenvoudige gewoontes zorgen dat je tijd bespaart in het huishouden >
Help ik wil mijn huis snel verkopen: hoe pak ik dit aan? >
Studentenkamer inrichten? 5x Praktische en handige tips! >
Wat kan ik doen om mijn energierekening deze winter laag te houden? >
Welk type dakbedekking is het beste voor een plat dak? >
Waarom is onderhoud aan het dak belangrijk >
Geeft jouw witgoedapparaat een storingscode aan? Dit kun je zelf doen >
Professionele slotenmaker inschakelen >
Dit zijn vijf onmisbare benodigdheden voor een doe-het-zelver >
Nieuwe meubels en woonaccessoires >
Waarom moet je je schoorsteen regelmatig laten vegen? >
Deze vloeren leg je gemakkelijk zelf >
Je eigen homegym bouwen: dit zijn de beste tips >
Moderne kerstversiering? Hier kun je aan denken: van kerstbomen van hout tot Scandinavische kerstdecoraties >
Olijfboom binnen: hoe kun je de plant het best verzorgen? >

Terug naar overzicht >>