arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Drie innovaties om te omarmen; dit zijn ze!
Drie innovaties om te omarmen; dit zijn ze!

Drie innovaties om te omarmen; dit zijn ze!

We leven in een tijd dat de ene technologische ontwikkeling de andere opvolgt. Sommige voorbijkomende treinen zijn goed om op te springen, andere treinen kun je met een gerust hart voorbij laten gaan. Nu is de één natuurlijk van nature ook meer een gadgetfreak dan de ander. Maar welke innovaties, ontwikkelingen en trends zeker aan te raden zijn om iets mee te doen? Lees snel verder. 

1.      Snel, sneller, snelst 

Ken je de tijd nog dat je even niet telefonisch via de vaste lijn bereikbaar was omdat je aan het internetten was? Dat is relatief gezien nog niet eens zo lang geleden. Gelukkig zijn we inmiddels wel aardig wat stappen verder op het gebied van internet. Met een mobiel abonnement heb je overal internet, over de kwaliteit ervan valt natuurlijk wel te twisten. Een goed werkend wifi-netwerk is voor thuis altijd nog aan te raden. Wanneer je vandaag de dag op dit gebied het beste van het beste wilt dan is een glasvezel abonnement een enorme aanrader. Dit is snel, stabiel en enorm geschikt voor grote gezinnen, met verschillende mensen die allemaal tegelijkertijd veel internet nodig hebben. Een innovatie om zeker te omarmen. 

2.      Slim huis 

2.	Slim huis

Er zijn tegenwoordig vele slimme innovaties mogelijk voor in huis. Van slimme verlichting tot een slimme vaatwasser. De ene heeft natuurlijk meer impact dan de andere, maar het is wel interessant je een keer in deze materie te verdiepen. Het kost namelijk soms wat uitzoekwerk en tijd, maar het kan daadwerkelijk wel wat opleveren. Niet alleen qua functionaliteit en gemak, maar ook zeker in het kader van duurzaamheid. Geen kachels meer die onnodig de hele dag aanstaan en ook lampen die je vanaf een afstandje kunt uitdoen. Een slim huis; je hoeft niet alles ‘slim’ te doen, maar enkele innovaties omarmen is zeker aan te raden.  

3.      Elektrisch op pad 

Ondanks dat het íets minder aantrekkelijk wordt dan voorheen om elektrisch te rijden in een auto, is het nog steeds wel een hele duurzame en fijne keuze. Uiteindelijk is het wel de toekomst en ook nog eens een stuk duurzamer dan vervuilende diesels. Elektrisch op pad gaan beperkt zich echter vandaag de dag niet meer alleen tot auto’s, er zijn heel veel leuke vervoersmiddelen bijgekomen. Van de elektronische scooter tot de elektrische fiets. Die laatste hoeft er niet voor te zorgen dat je acuut je beweging beperkt tot het minimum. Het kan er ook juist voor zorgen dat je minder de auto hoeft te gebruiken. Zeker een elektronische bakfiets kan met kinderen, de auto al snel vervangen. Een investering die de moeite meer dan waard is!  

Kortom, innoveren kun je leren en ga dan ook mee met deze beweging. De kosten zijn soms wat hoger maar het gemak wat eruit voortvloeit is dan ook groot. Innovaties zijn iets om niet te lang te negeren, want voor je het weet mis je de hele beweging. Maar je hoeft ook weer niet overal aan mee te doen. Structurele zaken zijn enorme aanraders, glasvezel internet is hier een voorbeeld van!  


Reageer

Lees ook:

Het verhogen van comfort in huis >
Hoe kies je de beste beglazingskit? >
De 5 grootste misverstanden over vloerisolatie >
Waarom is de code van je Velux dakraam belangrijk? >
Wanneer is het tijd om jouw garagedeur te vervangen? 5 vragen >
Beleef een fantastisch ontwerp en verminder het galmen, nu bij ARBA Wood >
5 ideeën om je huis meer een thuis te maken! >
Appartement aan expats verhuren? Tips voor tevreden bewoners! >
Welke verzekering heb je nodig voor je eerste woning? >
Een lichtpuntje in huis Het verhaal van een familie en hun VELUX dakraam >
Maatwerk netten: de unieke oplossing voor uw specifieke behoeften >
Serre-uitbreidingen voor bestaande woningen >
De voordelen van op maat gemaakte spiegels >
De schoorsteen vegen: zelf doen of uitbesteden? >
Handig stappenplan voor het kopen van een wijnkoelkast >

Terug naar overzicht >>