arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Deze extraatjes maken van jouw woning een echte thuishaven
Deze extraatjes maken van jouw woning een echte thuishaven

Deze extraatjes maken van jouw woning een echte thuishaven

Als jouw huis nog niet echt een thuis is, dan snap je dat er actie ondernomen moet worden. Misschien heb je al je fijne meubelen al gekocht en heb je zelfs al aardig wat gedecoreerd. Toch voelt het nog niet helemaal aan als jouw plek, jouw thuishaven of jouw ruimte waar je echt helemaal tot rust kunt komen. Er is dus werk aan de winkel! Hoe ga je ervoor zorgen dat jouw huis helemaal jouw thuis wordt? We geven je graag wat ideetjes.

Echt lekker ontspannen

Als jouw enige manier om te kunnen ontspannen op de bank hangen is, dan vragen wij ons oprecht af of je nog wel kunt genieten thuis. Wil je niet eens lekker in bad of ga je graag naar de wellness of sauna? Kijk dan eens naar opties om deze extra’s naar jouw woning te halen? Een bad is echt niet te veel gevraagd, zeker niet als je er gewoon alle ruimte voor hebt. Je zal zien hoe heerlijk je hiervan tot rust komt, met een boek, een rustig muziekje op de achtergrond en een heerlijk glas wijn of een kop thee. Voel je je vaak gespannen? Dan raden we je aan om eens te kijken naar een infrarood sauna. Af en toe een bezoekje aan je eigen sauna heeft vele gezondheidsvoordelen, zodat jij energieker in het leven kunt staan.

Echt lekker ontspannen

Een eigen ruimte

Merk je dat je soms het gevoel hebt dat je niet meer tijd voor jezelf kunt maken, omdat je overspoeld wordt met de vraag om aandacht vanuit je gezin? Een grote tip hiervoor is om je eigen ruimte te creëren in huis. Dit kan een hoekje in de woonkamer zijn, je slaapkamer of een ruimte in de tuin waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Zorg dat het voor iedereen duidelijk is dat wanneer je je hier begeeft, dat je liever niet gestoord wilt worden.

Zorg voor wat privacy

Of je nu lekker in de tuin wilt zitten of graag koffie aan de keukentafel drinkt, het liefst doe je dit natuurlijk zonder pottenkijkers. Als jij graag in je badjas door het huis loopt zit je niet te wachten op glurende buren. Zorg dus voor goede raamdecoratie in de vorm van gordijnen of jaloezieën die je kunt sluiten, zonder de ruimte volledig te verduisteren. Zo kun jij in de ochtend genieten van je kop koffie zonder het gevoel te hebben dat je in de schijnwerpers staat.


Reageer

Lees ook:

Je huis stijlvol inrichten met planten? Zo doe je het! >
Een gezellige leefkeuken creëren? Zo doe je het! >
Wat te doen als je cv ketel aan vervanging toe is? >
De voordelen van vinyl in je vloer >
Welke kosten komen er kijken bij het egaliseren van je vloer? >
Schilder je eigen meesterwerk: 3 tips om je eigen schilderij te maken >
4 tips voor je begint aan het verbouwen van een badkamer >
Meer comfort op zonnige dagen met screens >
Waarom worden klusjes uitgesteld in het huis? >
5 tips voor je thuiskantoor >
Knap roestig tuingereedschap op met deze tips >
Effectieve waterontharder aanschaffen >
Zo vind je de mooiste eetkamertafel >
Wat te doen als een oudere valt? >
Zorg voor een mooi geheel met verlichting >

Terug naar overzicht >>