arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dit zijn de mooiste staande lampen voor je woning
Dit zijn de mooiste staande lampen voor je woning

Dit zijn de mooiste staande lampen voor je woning

Verlichting is natuurlijk onmisbaar in je woning – in alle ruimtes heb je lampen nodig. Onze favoriet is daarbij toch wel de staande lamp: deze lamp voegt naast het dienen van een praktisch nut toch echt wel karakter toe aan je interieur. En daar zijn we natuurlijk dol op! In deze blog delen we een aantal van onze favorieten.

De staande lamp met een minimalistische look

Hoewel we het hierboven hadden over karakter, noemen we toch als eerst de minimalistische staanlamp. Maar ook deze lamp zorgt voor persoonlijkheid in de kamer! De minimalistische lamp straalt juist een bepaalde kenmerkende sfeer uit – perfect passend bij de moderne woonstijl.

Op het beeld hieronder zie je een voorbeeld van zo’n lamp. Het is een lamp zonder poespas: een lamp die in ieder interieur beeldig zou staan. Dat maakt ‘m ook nog eens goed te combineren! Kies jouw favoriete kleur kap – en laat de lamp shinen.

Altijd goed: de minimalistische lamp in de woonkamer

De lamp van riet

Ben je op zoek naar een uniek materiaal voor de staan lampen in huis? Kies dan voor de lamp van riet! Dit materiaal vormt momenteel een heuse trend: des te groter is de reden om hier iets van in huis te halen. De rieten lamp brengt rust in huis, maar heeft tegelijkertijd een krachtige uitstraling.

Hierbij mag je best uitpakken met de grootte van de lampenkap. Wat ons betreft geldt: hoe groter, hoe beter! Dit materiaal mag de show stelen. Ook een unieke vorm doet wonderen.

Een langwerpige lampenkap

Ben je op zoek naar een staande lamp met een uniek design? Kijk maar eens op het beeld hieronder: een lampenkap als deze zie je niet vaak voorbij komen. Dit is zeker iets om mee te spelen als je een originele lamp in huis wil halen.

Waar we hier een roze lamp zien, is ook een staande lamp in het zwart beeldig in een dergelijk design. Zo laat je de aandacht nog meer gaan naar de unieke vorm! Ook zien we op het beeld een kleurcombinatie tussen de lamp en de stoel – zeker iets om voor te gaan in je woning. Zo stem je de items op elkaar af!

Dit zijn de mooiste staande lampen voor je woning

Goud, zilver of koper

Ten slotte tippen we de staande lamp met een design van goud, zilver of koper. Kortom: een metallic staande lamp. Heerlijk opvallend – daar word je toch vrolijk van! Deze tinten lenen zich perfect voor een item als een lamp.

Geloof ons maar: daar raak je niet op uitgekeken. Daarnaast gaan metallic tinten samen met alle andere tinten – eenvoudig dus om te combineren met je meubelstukken.


Reageer

Lees ook:

Met een Dik Geurts houtkachel haal je een echte eye catcher in huis >
Dit zijn de mooiste keukeneilanden >
Opbergplanken boven het bed: stijlvol én handig >
Het belang van goede huisisolatie >
Een rustgevend thuiskantoor: tips en tricks >
Een mooie trap in huis: hier kun je op letten >
Tips en tricks: let hierop bij het uitkiezen van eetkamerstoelen >
Industriele vitrinekasten: charmant en stoer tegelijk >
6 tips voor een strakke en verzorgde vloer >
Met deze tips ga je voor optimaal comfort in de slaapkamer >
Een kleine keuken? Zo pak je het inrichten aan! >
Retro vibes in huis met een oranje kleur >
Basic kleuren in het interieur: voorbeelden en inspiratie >
Haal het loft-gevoel in huis met deze tips >
Dit zijn de benodigdheden om dakbedekking te bevestigen >

Terug naar overzicht >>