arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Naambordjes bij de deur: een persoonlijke touch aan jouw huis!
Naambordjes bij de deur: een persoonlijke touch aan jouw huis!

Naambordjes bij de deur: een persoonlijke touch aan jouw huis!

Wil jij dat degene die bij jou thuis aanbelt zeker weet dat hij aan het juiste adres is? Hang een leuk naambordje aan de deur, bijvoorbeeld een naambord zwart. Dat geeft een ontzettend leuke persoonlijke touch aan jouw huis. Sommige mensen vinden een dergelijk bordje een beetje kitsch, maar het is ontzettend handig voor de mensen die aanbellen en stiekem toch ook hartstikke leuk om aan de wereld te laten zien dat jullie hier wonen? In dit artikel vertellen we je alles over het ontwerpen van je eigen naambordje voor bij jou aan de deur.

Zelf customizen

Op toeristenmarkten staan vaak kraampjes met standaard naambordjes, waar je alleen maar de juiste namen aan toe hoeft te voegen. Dat wordt dan ter plekke voor je gemaakt en je kunt het direct mee naar huis nemen. Een leuke impuls-aankoop. Het is echter veel leuker en persoonlijker om je naambordje helemaal zelf te customizen van het begin tot het einde. Er zijn ontzettend veel websites die dat aanbieden, dus het enige wat je hoeft te doen is Googelen.

Materiaal

Het ontwerpen van je eigen naambordje begint al bij het materiaal. Ga je voor hout, kunststof of toch mooi natuursteen? Het materiaal van je naambordje moet in harmonie zijn met de uitstraling van de buitenkant van je huis. Heb je bijvoorbeeld een mooi landelijk huis? Dan is hout een ideale materiaalkeuze. Ook is het in dat geval ontzettend leuk om te gaan voor een ouderwets tegeltje, waar jullie namen stijlvol in gegraveerd zijn. Kunststof en natuursteen lenen zich daarentegen weer wat beter voor een wat meer modern ogend huis.

Ontwerp

Ontwerp

Je kunt het ontwerp zo persoonlijk maken als je wilt, afhankelijk van de plek waar je je naambordje laat maken. Wil je het houden bij jullie namen in een mooi lettertype of wil je meer? Er zijn namelijk ook plekken waar je je naambordje kunt aanvullen met een mooie tekening van jullie gezin. Dat kost in veel gevallen wat meer, maar dan heb je ook wat.

Formaat en vorm

Niet alleen het materiaal, ook het formaat en de vorm van je naambordje moeten in harmonie zijn met de rest van je huis. Wil je een klein naambordje, puur omdat het praktisch is, of wil je lekker uitpakken met het formaat? Wil je gaan voor klassiek rond, vierkant of rechthoekig, of wil je meer uitpakken in vorm?


Reageer

Lees ook:

Frisse Lucht, Fris Huis: Hoe Airco’s je Woonstijl Complementeren >
Zo laat je je huis achter na verhuizing! >
De verschillen tussen inductiekookplaten en koken op gas, een moderne keukenrevolutie >
Muurkleur kiezen: Wordt het Taupe of RAL? >
Verkopen van een huis >
Het belang van onderhoud na een eenmalige grondige schoonmaak >
Kies de perfecte voordeur voor je nieuwe huis >
Tips om meer opbergruimte te krijgen in huis >
Tips bij het kopen van een nieuwe bank >
Ontdek de voordelen van draadloze verlichting >
5 toekomstbestendige keuzes voor je woning >
Hoe technologie de wereld van interieurontwerp verandert >
Inspiratie voor een functioneel en stijlvol bureau >
Maak je tuin compleet met een leuk tuinhuisje >
De opkomst van de aluminium veranda >

Terug naar overzicht >>