arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Een bijzonder cadeau voor de interieurfreak? 3 ideeën!
Een bijzonder cadeau voor de interieurfreak? 3 ideeën!

Een bijzonder cadeau voor de interieurfreak? 3 ideeën!

Wat geef je de interieurfreak die alles al heeft? Dit is een ontzettend lastige opgave. Je wilt niet met een cadeaubon of geld aankomen, maar je wilt ook niet veel geld besteden aan een decoratie object wat je ontvanger direct op zolder gooit of op Marktplaats zet. Daarom is het belangrijk om iets persoonlijks te geven. Koop niet het eerste wat je ziet bij de Ikea of de Xenos, want dat kunnen ze zelf ook wel kopen. We geven je graag wat tips en inspiratie voor een goed cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijzondere foto op canvas, een prachtige plant of een stylish tafelboek?

Een persoonlijk canvas

Als je de persoon in kwestie goed kent, is een mooie foto op canvas wellicht een goed idee. Zijn jullie bijvoorbeeld samen op reis geweest en heb je hier mooie kiekjes van? Kies de beste uit en laat deze op een canvas drukken. Misschien heb je wel een mooie foto van jullie samen of een prachtig beeld van een van zijn of haar favoriete plekken. Kijk wel uit met het formaat, want aangezien het een cadeau is wil je niet overboard gaan hiermee. Bedenk van tevoren wat een goede plek zou zijn voor dit canvas en schrijf dit erbij in een kaartje. Zo heb je echt een heel persoonlijk cadeau waar een mooie boodschap en veel gedachten achter zit.

Een persoonlijk canvas

Een bijzondere plant

Vind je het lastig om een cadeau uit te zoeken, maar weet je dat de persoon in kwestie heel erg van planten houdt? Dan is een bijzondere plant ook altijd een goed idee. Kijk bijvoorbeeld naar een bijzondere plant zoals een palm of een citroenboompje. Is de persoon in kwestie juist heel slecht met planten, dan kun je altijd nog gokken op een droogbloemen boeket. Dit hoef je niet te verzorgen en staat wekenlang – soms zelfs maandenlang – prachtig in een vaas.

Een bijzonder tafelboek

Tafelboeken stijgen in populariteit. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om af en toe eens door een groot boek te bladeren met prachtige illustraties of foto’s. Je kunt natuurlijk zelf een fotoboek in elkaar flansen of een prachtig fotoboek van een mooi modemerk uitkiezen. Tegenwoordig kun je dit soort luxe tafelboeken overal vinden en in elke soort categorie. Misschien vind je wel een mooi boek met allemaal interieurinspiratie bevat of verschillende interieurstijlen per land. Een echte interieurfreak kan je waarschijnlijk niet gelukkiger maken dan met al deze prachtige plaatjes!


Reageer

Lees ook:

De voordelen van een inloopdouche >
5 tips voor het installeren van laminaat >
Ben jij op zoek naar een mooie woning in Enschede? >
6 stappen voor het schilderen van je trap >
Houten wandpaneel dat ook zorgt voor een unieke uitstraling >
Houten trapleuning kopen? Hier moet je rekening mee houden >
Houten schutting maken van rabat >
Zo maak je het huis levensloopbestendig >
Een polypropyleen zwembad: wat is dat? >
Voordelen van een mooie laminaat vloer >
Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van brand in een woning? >
Welke soorten kunststof gevelbekleding zijn er? >
Foto’s maken voor de verkoop van je woning? Dit zijn goede tips >
Welke vloer is de beste voor jouw woning? >
4 tips voor het kopen van zonnepanelen >

Terug naar overzicht >>