arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Dit zijn de voordelen van een scheidingswand in de woonkamer
Dit zijn de voordelen van een scheidingswand in de woonkamer

Dit zijn de voordelen van een scheidingswand in de woonkamer

Met een glazen scheidingswand kun je een vertrek in je woning waar maken. Je kunt door een glazen scheidingswand heen kijken, het laat licht door en je kunt de deur sluiten. Dit kan voor een perfecte afscheiding van de ruimte geven. Je kunt een scheidingswand helemaal naar jouw wensen samen stellen. Zodra je de scheidingswand hebt samengesteld kun je meteen de prijs berekenen. Hierdoor weet je precies wat je kwijt bent. Je kunt een scheidingswand van glas op maat laten installeren.

Welk systeem past het beste bij jouw situatie

Een glazen tussenwand is natuurlijk erg handig. Alleen moet je wel weten welk systeem het beste past bij jou. Je hebt verschillende mogelijkheden van een scheidingswand.

Scheidingswand met taatsdeur of pendeldeur

Een scheidingswand met taatsdeur of pendeldeur kan om zijn eigen verticale as draaien. Een scheidingswand met taatsdeur of pendeldeur is een echte blikvanger en ziet er erg mooi uit in de woning. De deur kan naar binnen en buiten openen. Je moet alleen wel voldoende ruimte hiervoor hebben.

Scheidingswand met schuifdeur

Voor een scheidingswand met schuifdeur heb je geen draairuimte nodig. De scheidingswand schuift namelijk opzij. Deze deur is perfect voor een kleinere ruimte.

Een scheidingswand voor iedere ruimte

Een scheidingswand voor iedere ruimte

Wil je graag een scheidingswand tussen de keuken en de woonkamer? Of wil je een scheidingswand in een andere ruimte in de woning plaatsen? Je kunt voor iedere ruimte een scheidingswand op maat en naar jouw wensen laten maken. De conclusie is dat er voor iedere ruimte wel een oplossing is die in jouw interieur past.

Een scheidingswand heeft hoge kwaliteitseisen

Je kunt met een scheidingswand ruimtes die je wilt afsluiten. Werk je vanuit huis? Dan is het handig om op je werkkamer een scheidingswand te plaatsen. Door deze wand kun je ongestoord aan het werk. Met een scheidingswand kun je niet alleen het geluid dempen maar je kunt ook de temperatuur in de desbetreffende ruimte van de schuifwand beheersen. Een schuifwand is van de hoogste kwaliteitseisen gemaakt. Er wordt alleen maar gehard veiligheidsglas gebruikt. Dit glas is zo’n vijf keer zo sterk.


Reageer

Lees ook:

Foto’s maken voor de verkoop van je woning? Dit zijn goede tips >
Welke vloer is de beste voor jouw woning? >
4 tips voor het kopen van zonnepanelen >
Deze extraatjes maken van jouw woning een echte thuishaven >
Wanneer een schilder inschakelen? >
Buitendeur kopen? Dit zijn goede tips >
Hoe kun je zorgen dat je dit jaar minder geld uitgeeft? >
Voordelen van veilig glas wat er ook nog eens goed uitziet >
Slaap jij wel goed? >
Ik wil mijn muren weer netjes, hoe doe ik dat? >
Elektrische keukenboiler kopen en plaatsen: hier moet je op letten >
Zo kan je duurzamer leven >
3 tips voor het kopen van een traplift >
Verkoeling zoeken >
Heb jij deze typen behang al eens gezien? >

Terug naar overzicht >>