arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Deze prachtige barkrukken moet je zien!
Deze prachtige barkrukken moet je zien!

Deze prachtige barkrukken moet je zien!

Stoelen zijn er in heel veel soorten en maten. Heb je wel eens nagedacht over een bar of hoge tafel in huis? Je kunt dit namelijk op zo ontzettend veel manieren stylen en gebruiken. Wat dacht je van een bar aan je keukeneiland, waardoor je er een echte woonkeuken van maakt? Of een hoge eettafel, waarbij je na het diner nog lekker een wijntje met elkaar kunt drinken? De opties zijn eindeloos en daarom laten we je ook graag wat mooie verstelbare barkrukken zien ter inspiratie.

Het kuipje

Kuipstoelen zijn hélémaal trending momenteel. Bij elk woonmagazine die je openslaat zal je de kuipstoelen zien staan. Deze kun je in ontzettend veel uitvoeringen vinden, van PU-leer tot velvet stof of zelfs gemaakt van hout. Maar deze geweldige, trendy stoeltjes kun je nu ook als verstelbare barkruk vinden! Het fijne hieraan is dat ze een lekkere rugleuning hebt en waar je goed in kunt zitten. Zo kun je deze kuipjes dus makkelijk toevoegen aan de bar in je woonkeuken.

Industriële touch

Kun je jouw interieur omschrijven als ‘industrieel’ en ‘stoer’? Dan is een barkruk met een zwart, metalen frame wel iets van jou. Je kunt deze vinden als de klassieke barkruk zoals je hem kent, namelijk met een ronde zitting, of onder elk andere vorm zitting. Hoe tof zou het staan bij je bartafel om een klassieke ronde barkruk neer te zetten, maar met een stoer en modern zwart onderstel. Je hebt hierbij geen rugleuning, dus deze kun je echt mooi gebruiken in een setting waarbij je lekker aan het barhangen bent.

Prachtige barkrukken

Luxe barkruk met armleuning

Wanneer je een hoge eettafel wilt en een fijne loungesfeer wilt creëren kun je kiezen voor een barkruk met armleuning. Deze kun je met een fraaie leren bekleding vinden – mocht je echt voor een luxe uitstraling gaan – of bijvoorbeeld in een velvet stof. Ga vooral voor een brede zitting, waar je echt heerlijk in kunt zitten voor een paar uur. Zo blijven jouw dinergasten nog wel hangen voor een aperitief!

Voor welke barkruk je ook gaat, kijk vooral eerst goed naar de ruimte waar je deze zal gaan plaatsen. Wat voor bartafel kies je uit? Wil je hier bijpassende stoelen bij of ga je liever voor een speels contrast? Wil je hier af en toe een uurtje hangen of ga je echt voor langdurig comfort? Kortom, genoeg vragen om jezelf eerst te stellen voordat je op barkruk-jacht gaat.


Reageer

Lees ook:

Zo richt je een kleine woonkamer optimaal in >
Samen met het gezin het huishouden doen: bij welke klusjes kunnen kinderen helpen? >
Thuis een leuke speelhoek voor kinderen inrichten: 4 tips >
Je woonkamer een snelle make over geven; zo doe je dat! >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
Je huis minimalistisch herinrichten met deze tips! >
Je woonkamer gezelliger maken: dit zijn de beste tips! >
Hotel chique slaapkamer creëren in 5 stappen >
Waarom het nu de tijd is om lekker te gaan klussen aan huis >
Tips voor het kopen van een vloerkleed voor in je interieur >
Wat zijn de meest tijdloze kleuren voor de woonkamer? >
Wat zijn de voordelen van rolluiken? >
Hoe kun je je voorraadkast overzichtelijk indelen? 6 tips en tricks! >
Druk behang op je muren? Zó voorkom je een te rommelige look >
Je huis opgeruimd houden met kids: zó pak je het slim aan! >

Terug naar overzicht >>