arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Gespot » De zaak van » Marco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen

De zaak van

Marco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen

Interview metMarco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen

Wie:Marco Klinkenberg
Waar:Amstelhoek
Woonmoment:“Als ik na een drukke dag thuiskom, is het tijd om me te ontspannen. Kaarsjes aan, hapjes erbij. Even niets moeten. Als ondernemer ben je druk en dan zijn dit de belangrijke momenten om tot rust te komen.”
Droomhuis:“Wij wonen in een leuk huis aan de Amstel met een steiger en een bootje voor de deur. Maar als het gaat over ons droomhuis, dan zie ik een klein, knus huisje aan de Zeeuwse kust voor me. Dichtbij de zee en de golven…”

Hobby’s

“Ik ben gek op golfsurfen. Op je board de branding door en met de golven mee terug naar de kust. Wachten tot er een goede golf komt en dan mee op je board. Het is verslavend. Heerlijk!”

Gerecht

“Het is voor mij altijd de combinatie van een gerecht en de omgeving. Thuis geniet ik van bami; die kan m’n vrouw heerlijk koken. Maar ik geniet ook graag van een sateetje, op een terras met uitzicht over de zee. Zelf koken doe ik niet vaak. Alleen pannenkoeken bakken.”

Eigenschap

“Ik noem liever een slechte eigenschap dan een goede van mezelf… Soms vind ik het moeilijk om dingen uit handen te geven. Ik heb veel ideeën en vind het vaak makkelijker om het zelf te doen dan een ander uit te leggen. Maar voor de uitvoering van al die ideeën zou het soms beter zijn!”

Vakantie

“In de zomer gaan we lekker naar Domburg. Nederland is prachtig en we hoeven niet zover. Als ik maar zon heb en kan golfsurfen, dan is het goed. In Zeeland vinden we alles wat we nodig hebben voor een mooie vakantie.”

Boek

“Ik lees nauwelijks boeken. Wel veel woonbladen – om ideeën op te doen – en botenbladen.”

Automerk

“Ik rijd al tien jaar Audi. En ik weet nu al dat de volgende weer een Audi wordt. Een mooie en degelijke auto. Echt een droomauto heb ik niet, maar als autoliefhebber vind ik zo’n oud Volkswagen T1 busje wel heel mooi. Met van die klapraampjes voorin.”

Klinkenberg Wonen


Reageer

Lees ook:

Martin Venderbos van MV Design >
Henrico Sellies van Veldkamp at home >
Alex en Ingrid van Corduroy >
Rene Vos van La Vie Keuken >
Albert Geerligs van Woon Service Geerligs >
Henk van ’t Hof van Slaaphof >
Jessica Kalkhoven van JK Design >

Terug naar overzicht >>