arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Gespot » De zaak van » Rene Vos van La Vie Keuken

De zaak van

Rene Vos van La Vie Keuken

Interview metRene Vos van La Vie Keuken

Wie:Rene Vos
Waar:Apeldoorn
Woonmoment:Ondanks dat ik niet een kookfanaat ben, kies ik toch voor de keuken. Hier beleef ik mijn favoriete woonmomenten. Heerlijk aan de grote keukentafel vertoeven met mijn kinderen of gezellig koffie drinken.
Droomhuis:Ik ben tevreden met de woning zoals ik die nu heb. Ik hou van verschillende woonstijlen; klassiek en modern komen bij mij thuis samen.

Hobby’s

In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, een mountainbike wel te verstaan. De Veluwe biedt met zijn heuvels en bospaden meer dan genoeg uitdaging en ondertussen geniet ik van de omgeving.

Gerecht

Ik kook wel, maar ben geen keukenprins. Ik hou van eenvoudige maar toch hele lekkere maaltijden. Ik heb de keuken zelf ontworpen en gebouwd. Toen wij de woning betrokken heb ik zelfs de ruimte compleet aangepast naar een grote woonkeuken, met eiland en grote gezinstafel.

Eigenschap

Ik ben heel rustig. Dat komt in de zaak goed van pas. Het is belangrijk om goed de tijd te nemen om samen met de klant een persoonlijk keukenplan te maken. Ik kan wel eens jaloers kijken naar mensen die honderd dingen tegelijk doen, daar ben ik zelf minder goed in.

Vakantie

Ik hou van kamperen. Lekker met mijn meiden met de tent erop uit. Het liefst naar Frankrijk. Dat is mijn favoriete vakantieland.

Boek

Ik ben geen echte boekenlezer. De krant daarentegen wel, al doe ik dat voornamelijk op internet. Ik lees ook de vakbladen op het gebied van keukens en woninginrichting.

Automerk

Ik heb lang in een Alfa-Romeo gereden, maar met de komst van mijn drie kinderen en toebehoren zoals een maxi-cosi, kinderwagen en wandelwagen bleek deze te klein en ben ik uit pure nood overgestapt naar een gezinswagen; een Volkswagen Touran. De tijd van hoe krijg ik alles in mijn auto is nu verleden tijd.

  • La Vie Keukens B.V.
  • Vlijtseweg 75
  • 7317 AD Apeldoorn
  • Tel.  (055) 576 65 79
  • www.laviekeukens.nl

Reageer

Lees ook:

Martin Venderbos van MV Design >
Henrico Sellies van Veldkamp at home >
Alex en Ingrid van Corduroy >
Albert Geerligs van Woon Service Geerligs >
Marco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen >
Henk van ’t Hof van Slaaphof >
Jessica Kalkhoven van JK Design >

Terug naar overzicht >>