arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Gespot » De zaak van » Jessica Kalkhoven van JK Design

De zaak van

Jessica Kalkhoven van JK Design

Interview metJessica Kalkhoven van JK Design

Wie:Jessica Kalkhoven
Waar:Nijmegen
Woonmoment:Mijn woonhart begint sneller te kloppen als ik in één van mijn winkels sta en zoe hoe alles van top tot teen is gestyled. Daar ken ik echt van genieten.
Droomhuis:Mijn droomhuis is het huis waar ik in woon. Ik ben al vaak verhuisd en elke keer richt ik mijn huis in zoals ik het mooi vind. Zo creëer ik telkens weer mijn eigen droomhuis!

Jessica werkte ze 2,5 jaar bij Jan des Bouvrie als styliste en deed ze zelfstandig interieurprojecten bij menig bekende Nederlander. Nu runt ze twee winkels en reist ze veel om inspiratie op te doen. Hoe ze dat doet? Wij vroegen het haar.

Hobby’s

Mijn werk is mijn hobby. Ook thuis ben ik altijd bezig met mooie hoekjes maken, accessoires rangschikken op kleur en vorm. Ik kan er uren mee bezig zijn. Daarnaast hockey ik en wandel ik graag met onze hond in de bossen.

Gerecht

Mij kun je wakker maken voor Italiaanse pasta. Ik vind het leuk om zelf te maken maar hoe de Italianen hun pasta koken, dat is toch het allerlekkerst!

Eigenschap

Ik ben een doorzetter. Mijn motto is, doe wat je leuk vindt en ga uit van je eigen kracht. Daardoor ben ik nu eigenaar van twee winkels en heb ik elke dag veel plezier in mijn werk.

Vakantie

Mijn favoriete stad is New York. De woorden groots, indrukwekkend, bruisend, veelzijdig en hip zeggen genoeg. Door de opening van de vestiging in Nijmegen eind vorig jaar hebben we onze vakantieplannen iets moeten aanpassen, maar dit jaar staat Thailand op de agenda. Lijkt me fantastisch!

Boek

Ik ben grafisch ingesteld niet tekstueel. Ik ben dyslectisch en hou dan ook niet van lezen. Laat mij maar achter mijn computer mooie beelden maken.

Automerk

Ik heb net een nieuwe auto gekocht! Een Range Rover Evoque. De kleur? Een witte…. óf een zwarte. Ik heb een optie staan op de witte maar twijfel nog een beetje.


Reageer

Lees ook:

Martin Venderbos van MV Design >
Henrico Sellies van Veldkamp at home >
Alex en Ingrid van Corduroy >
Rene Vos van La Vie Keuken >
Albert Geerligs van Woon Service Geerligs >
Marco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen >
Henk van ’t Hof van Slaaphof >

Terug naar overzicht >>