arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Gespot » De zaak van » Henk van ’t Hof van Slaaphof

De zaak van

Henk van 't Hof van Slaaphof

Interview metHenk van 't Hof van Slaaphof

Wie:Henk van 't Hof
Waar:Harderwijk
Woonmoment:Op zondag met het hele gezin bij de kachel thuis. Even ontspannen en tijd voor elkaar hebben.
Droomhuis:Een hutje op de hei, niet al te groot, niet al te klein. Midden in de natuur wakker worden, lijkt me heerlijk. Er moeten dan wel wat andere hutjes op de hei staan, anders wordt het wel heel stil.

Hobby’s

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met ‘geocaching’ bezig te zijn. Dat is een avontuurlijk spel voor GPS gebruikers. Het basisidee is dat personen puzzels verstoppen over de hele wereld en de locaties daarvan delen door op internet hun exacte positie te melden. Zo kom ik, vaak samen met het hele gezin, op de mooiste plekjes en ontdekken we samen leuke wetenswaardigheden.

Gerecht

Ik lust eigenlijk alles. Ik vind zoveel lekker. Van een goed gerecht bij de Chinees tot hollandse pot thuis.

Eigenschap

Ik werk met gezond verstand en een nuchtere manier van zaken doen. Verstand en gevoel zijn goed met elkaar in balans. Daarnaast heb ik een groot inlevingsvermogen. Ik merk dat dat mij helpt in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Vakantie

Elk jaar gaan we met het hele gezin naar een ander land op vakantie. Zo zijn we al in Schotland, Noorwegen en Oostenrijk geweest. Waar we dit jaar heen gaan? Dat wordt een last-minute. In juni wordt ons nieuwe pand opgeleverd vandaar.

Boek

Mijn favoriete schrijver is Max Lucado. Zijn boek Vrees niet, een boek van bemoediging, ligt momenteel op mijn nachtkastje.

Automerk

Volvo


Reageer

Lees ook:

Martin Venderbos van MV Design >
Henrico Sellies van Veldkamp at home >
Alex en Ingrid van Corduroy >
Rene Vos van La Vie Keuken >
Albert Geerligs van Woon Service Geerligs >
Marco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen >
Jessica Kalkhoven van JK Design >

Terug naar overzicht >>