arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Gespot » De zaak van » Alex en Ingrid van Corduroy

De zaak van

Alex en Ingrid van Corduroy

Interview metAlex en Ingrid van Corduroy

Wie:Alex en Ingrid
Waar:Huizen
Woonmoment:Op zondagmiddag met de openhaard aan op een paar plofkussens een wijntje drinken.
Droomhuis:We zouden heel graag ooit een oud boerderijtje op willen knappen, liefst met een grote schuur erbij. Natuurlijk met een grote tuin, kan Ingrid eindelijk een hondje nemen.

Hobby’s

We hebben allebei een passie voor mode, wooninrichting en lifestyle. Doordat we allebei de afgelopen 10 jaar voor verschillende grote merken hebben gewerkt hebben we veel ervaring opgedaan. Afgelopen jaar is deze passie en ervaring samen gekomen in het openen van onze winkel Corduroy in Huizen. Daarnaast hebben we onze handen vol aan onze twee kinderen Maud en Tijs. We kijken graag films en Alex is gek op (rock) muziek. Ingrid gaat graag naar yoga en vindt het heerlijk om allerlei tijdschriften te lezen.

Gerecht

Aangezien Ingrid doordeweeks het eerste thuis is, kookt zij door de week. Alex kookt meestal in het weekend. Bijvoorbeeld “Jamie Oliver aardappelen met tijm” uit de oven, gebakken zalm in rauwe ham en haricot verts. Uiteten komt er de laatste tijd weinig van maar het liefst gaan we naar de Red Sun in Blaricum en laten we ons verrassen door de kok.

Eigenschap

Alex zijn enthousiasme en Ingrid haar eerlijkheid. Samen willen ze mensen een goed gevoel geven.

Vakantie

Onze ideale vakantie is met de auto naar de Franse Middellandse zee, heerlijk aan het strand met de kinderen. Zon, zee, strand en marktjes afstruinen.

Boek

Alex: alles van Kluun

Ingrid: alles van Saskia Noort

Automerk

Alex: Mini, we hebben nu een hele oude Austin!

Ingrid: Audi


Reageer

Lees ook:

Martin Venderbos van MV Design >
Henrico Sellies van Veldkamp at home >
Rene Vos van La Vie Keuken >
Albert Geerligs van Woon Service Geerligs >
Marco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen >
Henk van ’t Hof van Slaaphof >
Jessica Kalkhoven van JK Design >

Terug naar overzicht >>