arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Gespot » De zaak van » Albert Geerligs van Woon Service Geerligs

De zaak van

Albert Geerligs van Woon Service Geerligs

Interview metAlbert Geerligs van Woon Service Geerligs

Wie:Albert Geerligs
Waar:Eerbeek
Woonmoment:Na een drukke dag thuis op de bank ploffen en relaxen met het hele gezin en de hondjes.
Droomhuis:Ik zie in mijn vak veel mooie huizen van binnen. Van prachtige villa’s met grote tuinen tot luxe appartementen midden in de stad. Ik kan het allebei waarderen. Waar? Het liefst wel op een plek waar het lekker warm is. Want een zonnetje, daar word je blij van en doet je lichaam goed.

Hobby

Eigenlijk zijn de hobby’s van mijn kinderen ook mijn hobby’s. Mijn dochter is actief in de dressuursport en hier ben ik nauw bij betrokken. Ik help haar graag. Mijn zoon presteert op hoog niveau met auto modelbouw en het radiografisch besturen van autootjes. Het is niet heel bekend maar een erg leuke sport. Ik ga vaak met hem mee. Bijvoorbeeld naar het EK en WK. We maken mooie dingen mee samen.

Gerecht

Ik ben een echte Bourgondiër. Ik kan intens genieten  van lekker eten. Mijn vrouw kookt bijna altijd thuis, maar we gaan ook regelmatig uit eten.

Eigenschap

Ik ben een sociaal mens, ga graag met mensen om. Ik kan eigenlijk snel met mensen overweg, zowel privé als zakelijk komt dat goed van pas. In mijn werk ben ik bereid mee te denken met mensen, maar ik laat ze altijd in hun waarde.

Vakantie

We gaan twee keer per jaar op vakantie en meestal richting de zon. Bijvoorbeeld naar Turkije. Lekker genieten in een mooi hotel en even niets moeten doen.

Boek

Ik lees niet veel, in ieder geval geen boeken. Wel de Telegraaf, de Stentor en vakbladen. En niet te vergeten, bladen over auto- en paardensport. Zo blijf ik goed op de hoogte van het laatste nieuws.

Automerk

Ik ben al jaren een trouwe Volvo fan. Ik rij nu in een stationcar V70.


Reageer

Lees ook:

Martin Venderbos van MV Design >
Henrico Sellies van Veldkamp at home >
Alex en Ingrid van Corduroy >
Rene Vos van La Vie Keuken >
Marco Klinkenberg van Klinkenberg Wonen >
Henk van ’t Hof van Slaaphof >
Jessica Kalkhoven van JK Design >

Terug naar overzicht >>