arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Geef je interieur een make-over met zelfklevende tegels
Geef je interieur een make-over met zelfklevende tegels

Geef je interieur een make-over met zelfklevende tegels

Wil je wat anders in je interieur, maar heb je geen budget voor een gehele verbouwing of woon je in een huurwoning? Zelfklevende tegels zijn hiervoor een ideale oplossing. De zelfklevende tegels bij isodeco.nl bieden je erg veel keuze en mogelijkheden. We gaan je laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Verbouwen on a budget

Soms kijk je rond in je woning en ben je toe aan verandering. Om nu meteen een flinke investering in een verbouwing te doen, is niet altijd mogelijk. Als je bijvoorbeeld de tegels in de keuken of badkamer zat bent of een accentmuur met tegels wilt maken, dan zijn zelfklevende tegels een goede oplossing.  Met deze tegels kun je makkelijk en snel een ruimte een make-over geven. Er zijn namelijk erg veel soorten, maten en kleuren tegels waar je uit kunt kiezen. Als je kiest voor een tijdloze tegel, zal niemand het verschil kunnen zien of het nu echte of neppe tegels zijn.

Voordelen van zelfklevende tegels

Een tegel kan op een makkelijk manier je hele interieur veranderen. Ze zullen de ruimte chique en uniek laten lijken. Je kunt ze letterlijk overal in huis toepassen doordat ze gemaakt zijn van SPC. Ook niet geheel onbelangrijk: de tegels zijn zeer makkelijk zelf te installeren.  De tegels zijn gemaakt van SPC: Stone Polymer Composite. Dit houdt in dat ze sterk, duurzaam, kras en slijtvast zijn, isolerende eigenschappen hebben en ook waterbestendig zijn. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je ze kunt toepassen in elke ruimte in huis!

Hoe monteer je de zelfklevende tegels?

De tegels zijn zelfklevend, wat inhoudt dat ze een stevige plaklaag hebben aan de achterkant. Dit maakt ze erg simpel om zelf te monteren. Door het materiaal zijn ze ook waterbestendig, wat betekent dat je ze zelfs op de douchewand kunt installeren. Het op maat snijden van de tegels is erg makkelijk. Dit kun je namelijk gewoon doen met een stanleymes. Zo zorg je dat de tegels mooi aansluiten op elkaar en ze niet te onderscheiden zijn van echte tegels. Op de achterzijde zijn er ook lege vakjes toegevoegd. Hier kun je zelf montagekit aan toevoegen, voor extra bevestiging. Zeker op bepaalde ondergronden of plekken waar ze intensief gebruikt worden, zoals de wand onder de douche, raden we je dit aan. Zo kun je op een makkelijke en betaalbare manier elke ruimte in huis die je maar wilt een make-over geven.


Reageer

Lees ook:

De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Het verschil in charme van luxe en goedkopere houten keukens >
Het belang van afmetingen bij eiland afzuigkappen: stijl en functionaliteit >
Handig stappenplan voor het kopen van een wijnkoelkast >
Praktische tips voor het renoveren van je badkamer >
Decluttering: wat is het en hoe pak je dat aan? >
Het kiezen van een mooie bank >
Tips voor het uitkiezen van een nieuwe brievenbus >
Hoe je de beste douchewanden & douchedeuren uitkiest >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
3 simpele tips om jouw woonkamer een kleine make-over te geven >
Hoe je een granieten keukenblad kan vervangen >
Hoe kies je de juiste wastafel voor in jouw badkamer? >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >

Terug naar overzicht >>