arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Tuin » Een ode aan ambacht bij Bronkhorst Buitenleven

Een ode aan ambacht bij Bronkhorst Buitenleven

Hier ontwerpen en bouwen ze alle denkbare accessoires voor tuinen en landgoederen met als kernactiviteit houtbouw. Ze geven je buitenomgeving de allure van een buitenplaats. Comfortabel en tot in detail afgewerkt – of juist ruw en robuust. Woonstijl nam een kijkje en ontmoette eigenaar Henk Bronkhorst.

Buitenleven

Bronkhorst Buitenleven is gevestigd in het Gelderse Uddel. Een streek met uitgestrekte bossen en heidevelden. Een streek waar landarbeiders, bosbouwers en houtskoolstokers eeuwenlang noeste arbeid verrichtten. Welke landelijke omgeving met zo’n veelzeggende historie biedt meer inspiratie voor het buitenleven? Hier is de werkplaats van Bronkhorst gevestigd. Hier komen passie voor het landelijke leven, ambachtelijke houtbewerking en modern buitencomfort samen. Hier past de lucht van vers zaagsel.

Maatwerk

Tuinpaviljoens, terrasoverkappingen en luxe tuinhuizen zijn niet meer uit de tuin weg te denken”, aldus Bronkhorst. Het bedrijf met enthousiaste ambachtslieden maakt gebruik van de meest duurzame en kwalitatief beste houtsoorten. En dat leidt altijd tot eindresultaten die er mogen zijn. “We maken maatwerk volgens individueel ontwerp. Meestal ontstaan als een ruwe schets, geïnspireerd door de ruimte om het huis. Want díe is uniek. De bebouwing eromheen, het landschap, de tuininrichting, de smaak van de bewoners, zetten de toon. En daarom zijn onze timmerwerken ook uniek. Voor een exclusieve schuur of een luxe tuinhuis op maat bent u aan het juiste adres”.

Tuinpaviljoens

“Het hart van een sfeervolle tuin is een tuinpaviljoen”, gaat Bronkhorst verder. “De meest favoriete paviljoenontwerpen die we voor klanten maakten, zijn nu leverbaar als kant en klaar tuinpaviljoen. Maar we kunnen ze ook compleet aanpassen naar de wensen van de klant. Afmeting, indeling, dakbedekking (riet, pannen, bitumen), houtsoort, het kan allemaal worden uitgekozen en wij maken het op maat.”
Wat is het ultieme buitenleven? “Niet alleen buiten zitten, maar ook buiten genieten van de culinaire momenten in een mooie bloeiende voorjaarstuin. Met dezelfde mogelijkheden als in de woning, maar met de charme van het koken in de open lucht. Dat wil zeggen: in een solide buitenkeuken, onder een royale overkapping. Zo kun je ook in het voorjaar al optimaal genieten van het heerlijke buitenleven.”

Meer weten over Bronkhorst Buitenleven? Vraag gratis de brochure aan, bel 0577-750944 of kijk op:  www.bronkhorstbuitenleven.nl


Reageer

Lees ook:

Zo geniet je ook in de herfst van je tuin >
De herfst: het ideale seizoen om een parasol te kopen! >
Hoe krijg ik een schone vijver? >
4 tips om je screens weer op te knappen >
Zelf een golfplaten dak maken: handig stappenplan >
Geef je tuin een robuuste uitstraling >
De tuin anders inrichten: Een tuinontwerp kan uitkomst bieden >
Zo creëer je schaduw in de tuin >
Maak je huis en tuin zomerproof >
De veranda gezellig inrichten: 6 style tips >
Je balkon gezellig aankleden: 5 tips >
Vanaf de andere kant van de wereld je achtertuin checken? Dat kan! >
Buitenkozijnen schilderen? Deze spullen heb je nodig >
5 tips bij de aankoop van ‘goedkope’ terrastegels >
Riet in het interieur: voorbeelden en inspiratie >

Terug naar overzicht >>