arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Tuin » Met deze items ga je voor dé droomtuin van je leven
Even wegdromen met een boomhut in de tuin!

Met deze items ga je voor dé droomtuin van je leven

Hoewel de meesten van ons waarschijnlijk gewoon op een klein of normaal oppervlakte wonen, dromen we er allemaal weleens van: het hebben van een enorm huis, waar alles – maar dan ook echt alles – mogelijk is. Heerlijk, toch? Wat dacht je bijvoorbeeld van een enorme tuin waarin alles aanwezig is voor urenlang vermaak? Daar schrijven we over in deze blog: met deze items ga je voor de droomtuin van je leven. Kijk mee voor puur vermaak!

Een ingebouwd zwembad

Op nummer een staat toch wel het zwembad: wát een plezier brengt dat met zich mee. Hoewel je natuurlijk gewoon kunt gaan voor een opblaasbadje, is het echte werk toch wel het ingebouwde zwembad. Dat zal zorgen voor de beste zomers, als het aan ons ligt. Daar kun je immers echt in dobberen!

Een duikplank ernaast, of ga je liever voor een glijbaan? En ga je voor een klein bad waar je gewoon wat baantjes in kunt trekken, of kies je liever voor een unieke vorm en de mogelijkheid tot meer afstand? Alle opties staan open in dromenland! Je ziet jezelf natuurlijk al helemaal liggen op dat luxe bedje – eerst even zonnen, en dan een duik.

3 Met deze items ga je voor dé droomtuin van je leven

De buitendouche

Of je na dat uurtje zwemmen naar de badkamer gaat om je daar af te spoelen? Nergens voor nodig: jij hebt natuurlijk gewoon een buitendouche in de tuin staan. Zo eentje met een grote douchekop waar krachtige stralen uitkomen – alsof je in een tropisch gebied onder een regenbui staat. Dat is natuurlijk het gevoel waar we voor willen gaan!

Met wat bomen eromheen ga je helemaal voor het gewenste effect: een natuurlijke omgeving, douchen midden tussen de bomen. Die badkamer heb je zo haast nergens meer voor nodig. Denk overigens ook nog even goed na over de look van de douche: wat dacht je bijvoorbeeld van goud- of koperkleurig? In een prachtig modern design, uiteraard. Want stijlvol is onze droomtuin zeker!

Een buitendouche in de tuin: dromen we er niet allemaal van?

Een boomhut in de tuin

Of je nu met kinderen woont of gewoon zelf wat meer plezier in het leven wilt hebben: de boomhut doet het werk! Deze mag natuurlijk niet ontbreken in jouw droomtuin. Ergens ver weg in de tuin verstopt, niet zomaar te vinden. Een ware unieke plek! Plaats ‘m zo hoog mogelijk in de boom om echt een andere wereld te maken.

Hoe die boomhut er van binnen uitziet? Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Maak er bijvoorbeeld een enorme speelruimte van, prachtig voor de kids. Of ga voor een bohemian paradijs. Kussens op de grond dienen als zitplek, kleden versieren de muur en vloer, en vrolijke lampjes hangen overal. Alle opties staan open in de droomtuin – en met een bad, douche en hut kom je naar ons idee al een enorm eind. Dream on!

Even wegdromen met een boomhut in de tuin!


Reageer

Lees ook:

Zelf een nieuw gazon aanleggen in de tuin: dit zijn de mogelijkheden >
Tips voor het kiezen en aanleggen van opritbestrating >
Een betoverend terras: natuurlijke schoonheid met bomen en planten >
Welke bloempotten moet je hebben voor je buitenplanten? >
Waar moet je op letten als je kussens voor buiten koopt? >
Tips voor de leukste tuinprojecten >
Zo ziet je tuin er weer prachtig uit! >
Hoe zorg je voor meer sfeer in de tuin? >
Wil jij ook een eigen zwembad in je tuin? >
Hydrokorrels, de basis voor plant en bloem verzorging >
Een goed ontworpen tuin kan een verlengstuk zijn van de leefruimte binnenshuis >
Nieuwe tuinset? Zo zorg je ervoor dat hij mooi blijft! >
Maak je tuin klaar voor de steeds warmere Nederlandse zomers >
Groenblijvende bomen voor in een kleine tuin >
Dit mag niet ontbreken in een tropische tuin >

Terug naar overzicht >>