arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Tuin » Met deze items ga je voor dé droomtuin van je leven
Even wegdromen met een boomhut in de tuin!

Met deze items ga je voor dé droomtuin van je leven

Een ingebouwd zwembad

Op nummer een staat toch wel het zwembad: wát een plezier brengt dat met zich mee. Hoewel je natuurlijk gewoon kunt gaan voor een opblaasbadje, is het echte werk toch wel het ingebouwde zwembad. Dat zal zorgen voor de beste zomers, als het aan ons ligt. Daar kun je immers echt in dobberen!

Een duikplank ernaast, of ga je liever voor een glijbaan? En ga je voor een klein bad waar je gewoon wat baantjes in kunt trekken, of kies je liever voor een unieke vorm en de mogelijkheid tot meer afstand? Alle opties staan open in dromenland! Je ziet jezelf natuurlijk al helemaal liggen op dat luxe bedje – eerst even zonnen, en dan een duik.

3 Met deze items ga je voor dé droomtuin van je leven

De buitendouche

Of je na dat uurtje zwemmen naar de badkamer gaat om je daar af te spoelen? Nergens voor nodig: jij hebt natuurlijk gewoon een buitendouche in de tuin staan. Zo eentje met een grote douchekop waar krachtige stralen uitkomen – alsof je in een tropisch gebied onder een regenbui staat. Dat is natuurlijk het gevoel waar we voor willen gaan!

Met wat bomen eromheen ga je helemaal voor het gewenste effect: een natuurlijke omgeving, douchen midden tussen de bomen. Die badkamer heb je zo haast nergens meer voor nodig. Denk overigens ook nog even goed na over de look van de douche: wat dacht je bijvoorbeeld van goud- of koperkleurig? In een prachtig modern design, uiteraard. Want stijlvol is onze droomtuin zeker!

Een buitendouche in de tuin: dromen we er niet allemaal van?

Een boomhut in de tuin

Of je nu met kinderen woont of gewoon zelf wat meer plezier in het leven wilt hebben: de boomhut doet het werk! Deze mag natuurlijk niet ontbreken in jouw droomtuin. Ergens ver weg in de tuin verstopt, niet zomaar te vinden. Een ware unieke plek! Plaats ‘m zo hoog mogelijk in de boom om echt een andere wereld te maken.

Hoe die boomhut er van binnen uitziet? Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Maak er bijvoorbeeld een enorme speelruimte van, prachtig voor de kids. Of ga voor een bohemian paradijs. Kussens op de grond dienen als zitplek, kleden versieren de muur en vloer, en vrolijke lampjes hangen overal. Alle opties staan open in de droomtuin – en met een bad, douche en hut kom je naar ons idee al een enorm eind. Dream on!

Even wegdromen met een boomhut in de tuin!


Reageer

Lees ook:

Een lichtplan voor in de tuin: lees onze tips >
Je eigen schuur bouwen in 7 stappen >
6 redenen om een tuinhuis te kopen >
Handige klustips voor de thuisklusser >
Aangenaam buiten zitten in de lente: 5 ideeën >
Ideeën voor een mooie tuinafscheiding >
De leukste tuinmeubelen van 2019 >
Maak je tuin lenteklaar in 7 stappen >
4 stappen om je elektrisch rolluik te repareren >
Kerstdecoratie in de tuin: zo maak je er iets moois van >
Met deze items geniet je ook in de herfst nog van je tuin of balkon >
Tuintips voor het najaar >
Planten maar! De voorjaarsbloemen >
De veelzijdige haag >
Terrasbeglazing: 356 dagen per jaar buiten zitten! >

Terug naar overzicht >>