arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Brocante » Binnenkijken bij Elize & Michael

Binnenkijken

bij Elize & Michael

Wonen in wit

01

Door het hele huis liggen grenen planken die Elize zelf heeft geverfd en gebeitst.  Het liefst wilde ik alle vloeren wit gelakt, maar Michael was bang dat het huis te ‘wit’ zou worden. We hebben een compromis gesloten en beneden is er uiteindelijk gekozen voor een oud eiken beits en dat geeft een mooi klassiek effect.

02

De eettafel hebben we op maat laten maken bij ‘Mooi en Belle’ met daar bijpassende brocante stoeltjes uit Frankrijk. De lange tafel was een absolute must, zodat we lekker lang kunnen natafelen met vrienden en familie.

03

Ik heb allerlei fotolijstjes verzameld door de jaren heen. De lijstjes heb ik in de kringloop winkel gekocht en daarna wit geverfd. De meeste foto’s zijn herinneringen van mooie momenten. Daarnaast hangen er ook fotolijstjes van mijn grote idolen, zoals Anne Frank en Pipi Langkous.

04

Het bed komt van marktplaats samen met het nachtkastje. Ik heeft het bed opgeknapt door een goede lik mooie witte verf en een schuurpapiertje voor een oud effect. Het allermooist blijft toch om unieke meubels te kopen om deze daarna zelf op te knappen. Dit is mijn grote hobby!


Reageer

Lees ook:

Binnenkijken bij Caroline en Hendri >
Binnenkijken bij Eva & Thomas in Spierdijk >
Familiewoning boordevol brocante >
Binnenkijken in een winterroze kersthuis >
Binnenkijken bij Jantien en Remco in Amersfoort >
Binnenkijken bij Marianne en Max in Barneveld >
Binnenkijken bij Ellen in Ellecom >
Binnenkijken bij Sandra en Tim aan de kust >

Terug naar overzicht >>