arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Binnenkijken in een winterroze kersthuis

Binnenkijken

bij Annette en Dick

Binnenkijken in een winterroze kersthuis

In oude staat herstellen

“Sinds 2004 wonen we in dit huis”, vertelt Annette. “Het was daarvoor van Dicks opa, maar het zag er toen totaal anders uit. Wij kochten het in 2003 en hadden een jaar nodig om het te renoveren. Iedereen verklaarde ons voor gek. Waarom niet het huis afbreken en een nieuw huis bouwen? Wij kozen ervoor het huis in oude staat te herstellen en zijn daar nog elke dag blij mee. Tijdens de renovatie hebben wij op de plek geleefd waar nu de Genieten van het buitenleven met een Fonteyn veranda“>veranda zit. Een paar maanden nadat we het huis hadden gekocht, bleek ik zwanger te zijn. Tegen de tijd dat Alisha werd geboren, was het huis nog lang niet af en een week na de bevalling stond ik alweer te schilderen. Al onze vrije tijd stoken we in de renovatie.”

Nieuwe indeling

“Omdat alles opnieuw moest worden ontworpen en gerangschikt, kon ik precies vaststellen waar ik wat wilde. Elke morgen voordat ik naar mijn werk ging, had ik een ontmoeting met de klusjesmannen zodat het precies zou worden zoals ik het voor ogen had. De sloop deden we grotendeels zelf, net als de aanleg van de elektriciteit, de verwarming en het leggen van de waterleidingen. Het heeft ons heel wat geld bespaart.”

Kerstmis in huis

“Ik ben altijd druk met de inrichting van ons huis. Met Kerstmis kan ik erg genieten van lichtjes, kaarsen, een versierde kerstboom en andere roze decoratie. Op Eerste Kerstdag brengen we tijd door met onze familie tijdens een lunch of diner. Op Tweede Kerstdag houden we ervan om tijd door te brengen met zijn drieën. Het hele jaar zijn we erg druk met werken dus deze dag is een gelegenheid om te relaxen op de bank en helemaal niets te doen. Met Kerstmis draait het bij ons om één ding: familie!”


Reageer

Lees ook:

Zo geef je je huis eenvoudig een make-over >
Zo geef je jouw woonkamer een industriële touch >
3 tips voor het industrieel inrichten van je eetkamer >
Zo creëer je een industrieel interieur >
Verduisterende rolgordijnen; de voorbode voor betere nachtrust >
Een prachtige fotowand met posters: voorbeelden en inspiratie >
6x leuke ouderwetse items voor de moderne keuken >
6x prachtige stickers voor in de kinderkamer >
Binnenkijken bij Caroline en Hendri >
Binnenkijken bij Anne en Erik in Hemelum >
Binnenkijken bij Annabelle en Peter in Huizen >
Binnenkijken bij Marie-Louise en Pascal >
Binnenkijken bij Mieke en Bart in Blaricum >
Binnenkijken bij Eva & Thomas in Spierdijk >
Wonen in een voormalige kerk >

Terug naar overzicht >>