arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Helen de Boer » Column 3: Winterse gezelligheid in huize de Boer

Column 3: Winterse gezelligheid in huize de Boer

Allemaal bijzondere momenten waar ik erg van geniet. Zo ook van de trip naar de vakbeurs Maison & Object in Parijs samen met collega Laura. Two girls on a mission!

Al een paar jaar ga ik samen met Laura naar Maison & Object in Parijs om wooninspiratie op te doen voor de winkel. Wat zijn de laatste woontrends? Welke materialen worden veel gebruikt? Welke kleuren voeren de boventoon?

De trip begint altijd ’s ochtends vroeg op het station in Rotterdam waar wij, met een stapel woonbladen onder de arm en lekker-zittende gympen aan, in de trein stappen naar Parijs. Nog geen drie uur later zijn we er al. Het grappige is dat we in die drie uur al de leukste ideeën hebben bedacht en al precies weten wat we in de winkel gaan veranderen. Waar een paar uurtjes in een trein al niet goed voor zijn! De beurs was dit jaar vernieuwender en verfrissender dan voorgaande jaren. Er waren veel Deense merken en daar zijn we dol op!

Terug in de winkel in Edam gaan we meteen aan de slag. Op dit moment maakt de herfstcollectie plaats voor de wintercollectie met uiteraard veel warme kerstaccessoires. De winkel kleurt deze wintermaanden met name groen, bruin en warm oranje. De eerste Sinterklaas- en kerstcadeaus gaan al over de toonbank en er worden al volop kerstpakketten door onze klanten besteld. Ik vind het een leuke tijd door de knusse sfeer die in de winkel hangt.

Helen de Boer


Reageer

Lees ook:

Column 2: Het seizoen is weer begonnen >
Column 1: Terug van vakantie >
Binnenkijken bij Frank en Helen de Boer >

Terug naar overzicht >>