arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Helen de Boer » Column 2: Het seizoen is weer begonnen

Column 2: Het seizoen is weer begonnen

Heerlijk: de winter weer in aantocht. Dat betekent: laatste maand uitverkoop en dan alle nieuwe accessoires en meubelen weer nieuw in de winkel. Van behang tot gordijnen, alles moet er aan geloven. Alles wordt vervangen. Daarbij kunnen we – ik moet het bekennen, ik kan niet anders – niet zonder mijn Frank. Hoe zouden we anders de nieuwe collectie meubels tot op de derde verdieping krijgen? Vier keer per jaar halen we ons zo’n metamorfose op de hals. Aan inspiratie heeft het ons nooit ontbroken. Integendeel, ideeën te over. Om geen trends en ontwikkelingen te missen, reis ik samen met een collega af naar Parijs voor Maison & Objet, de internationale vakbeurs voor woondecoratie.

Uw huis is natuurlijk geen woonwinkel, die u vier keer per jaar opnieuw inricht (al droomt u daar misschien wel van). De behoefte aan verandering zult u zeker herkennen. Misschien weet u alleen niet goed waar te beginnen. Wat u wel weet, is dat u de juiste sfeer mist. Dat is soms eenvoudig op te lossen.

Mijn advies in het kort? Hanteer voornamelijk neutrale basiskleuren. Breng door het toevoegen van meer uitgesproken kleuren karakter en sfeer toe. Daar lenen accessoires, behang en meubelen zich heel goed voor. Door juist te variëren met accessoires, zoals kussens, leuke potte, vazen en kaarsen, verandert u uw interieur relatief eenvoudig met de seizoenen mee.

Overigens kunnen we u daar heel goed bij helpen. Steeds meer mensen weten ons daarvoor te vinden. Zo hebben we in augustus een styling- interieuradvies mogen uitbrengen bij Lisa en Jan Smit. We zijn erin geslaagd een eigen uitstraling te creëren daarbij rekening houdend met hun eigen meubels en wensen. Het is in mijn ogen een unieke mix geworden van een modern, eigentijds maar toch ook natuurlijk en landelijk karakter. Wij genieten ervan om onze klanten te adviseren dus ik zou zeggen: bent u ook op zoek naar een bijzonder interieur, verf of styling advies? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Edam of maak een afspraak.

Home is where the heart is………..Helen de Boer


Reageer

Lees ook:

Column 3: Winterse gezelligheid in huize de Boer >
Column 1: Terug van vakantie >
Binnenkijken bij Frank en Helen de Boer >

Terug naar overzicht >>