arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Helen de Boer » Column 1: Terug van vakantie

Column 1: Terug van vakantie

Met het hele gezin hebben we 6,5 jaar in het buitenland gewoond. In die tijd ben ik er vooral veel voor de kinderen geweest. Ze hadden me in het buitenland ook echt nodig. Nu de meiden ouder en zelfstandiger zijn heb ik meer tijd om mijn woonwinkel te runnen. Dat doe ik nu zo’n vier jaar. Ik ben altijd met de winkel bezig. Frank zegt vaak: “Zit ze weer met haar laptop op schoot de webwinkel bij te houden.” Maar ik krijg er zoveel positieve energie van! Het maakt mij een vrolijk mens.

Ik zal iedere maand iets gaan vertellen over woonstijlen, het runnen van mijn winkel Living-in, het opvoeden van drie puberende dochters en hoe het is om een vrouw te zijn van een man die een drukke baan heeft en regelmatig in de belangstelling staat.

We zijn deze maand heerlijk op vakantie geweest naar Ibiza waar we eigenlijk ieder jaar vakantie vieren. Op Ibiza kun je het zo gek maken als je zelf wilt, van feesten tot en met echte rust. Wij kiezen voor het laatste. Op Ibiza kun je heerlijk eten, er zijn veel verschillende stranden, unieke winkels en een romantische oude binnenstad. We hebben er heerlijk genoten met familie en vrienden. De batterij is weer opgeladen. We kunnen er allemaal weer tegen aan.

Als gezin hebben we een hectisch leven. Ik werk vijf dagen per week. Frank is veel weg en de meiden hebben het druk met school, sporten en hun sociale leven. Frank is op dit moment weer begonnen bij Ajax met de voorbereiding op een nieuw seizoen altijd spannend en fijn als het weer begint. Wat dat betreft ben ik een echte voetbalfan en kijk fanatiek naar alle wedstrijden. Op dit moment is hij op trainingskamp in Engeland voor twee oefenwedstrijden. Dat betekent: Home alone met de meiden! Het brengt altijd een bepaalde gezelligheid met zich mee. Vrienden en familie nodigen ons uit om samen leuke dingen te doen. Anders zijn we zo alleen…haha.

Volgende maand gaan we naar een woonbeurs in Parijs. In mijn volgende column vertel ik meer over de nieuwste woontrends die we daar gaan spotten.

Home is where the heart is

Helen de Boer


Reageer

Lees ook:

Column 3: Winterse gezelligheid in huize de Boer >
Column 2: Het seizoen is weer begonnen >
Binnenkijken bij Frank en Helen de Boer >

Terug naar overzicht >>