arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Vintage » Binnenkijken bij Linda en Dennis

Binnenkijken

bij Linda en Dennis

Vintage huis

Interview Linda

Wat vind je belangrijk in huis?

Een huis moet functioneel zijn maar ook genoeg comfort bieden om tot rust te komen. Daarnaast vind ik het fijn als een huis licht is, daar krijg ik energie van.

Liever tweedehands dan nieuw?

Vaak zijn oude meubels mooier gemaakt dan nieuwe uit de fabriek. Je ziet dat het met zorg is gemaakt en dat er veel liefde en tijd in is gestoken. Ik kan daar erg van genieten. Ik hou niet van meubels van een bekend designmerk die je moet hebben omdat het van dat merk is. Dat maakt je huis juist onpersoonlijk. Mensen zijn geneigd oude meubels weg te gooien, maar met een beetje creativiteit kun je er vaak iets heel leuks van maken.

Beste tweedehands fonds?
De groene bank en de twee fauteuils die ik voor een kleine prijs in een liefdadigheidswinkel kocht. Ik heb twee fauteuils opnieuw laten bekleden. Ik geniet nog steeds elke dag van het resultaat.

Toen Linda en Dennis een paar jaar geleden het appartement betrokken is de keuken van het midden naar de voorkant verplaatst. Zo ontstond meer ruimte in de woonkamer. Linda en Dennis zijn echte kookliefhebbers. Het lange vrijstaande aanrecht met veel werkruimte is een langgekoesterde wens die is uitgekomen. De gele stoelen aan de keukentafel heeft Dennis van een vriend gekregen. Ze waren eerst zwart, maar zijn geel geverfd.


Reageer

Lees ook:

6x leuke ouderwetse items voor de moderne keuken >
Binnenkijken bij Anne en Erik in Hemelum >
Sfeervolle woning met karakter >

Terug naar overzicht >>