arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Binnenkijkers » Deens » Binnenkijken bij Jacob en Janne

Binnenkijken

bij Jacob en Janne

Fris en licht najaarshuis

Panama

“Het huis zag er niet uit toen we hier voor het eerst kwamen. De vorige bewoners waren al vertrokken met achterlating van een vies tapijt en gele muren,” vertelt Jacob. “Toch konden we er doorheen kijken en zagen we mogelijkheden. Creatief zijn we altijd geweest dus dit moest ook wel lukken. De verbouwing werd in gang gezet. We waren goed een week op weg toen ik werd gebeld door mijn werkgever. Of ik voor twee jaar in Panama wilde werken. Natuurlijk hebben we er goed over nagedacht, maar zowel bij Janne als bij mij begon het meteen te kriebelen.”

Een grap

“De volgende dag pleegde ik twee telefoontjes. Eén naar mijn werkgever om ja te zeggen op het mooie voorstel en één naar de makelaar om het huis te huur te zetten. Verbaasd vroeg hij of ik een grap maakte,” lacht Jacob. Al snel waren gelukkig huurders gevonden. “Exact twee jaar later verhuisden we naar Nederland. Nu echt,” lacht Janne. “Met tussenpozen hebben we het huis gerenoveerd en opgeknapt.” De verbouwing werd nauwkeurig uitgetekend en ook de verfkleuren werden met veel zorg uitgekozen.

Licht huis

“Ik doe moeilijk afstand van dingen, maar gelukkig ben ik goed in ordenen. De truc is om alles een vast plek te geven, dan voorkom je rommeligheid,” verklapt Janne. “We hebben veel meubels in zandtinten. In ons vorige huis vielen die erg op omdat het daar veel donkerder was. In dit lichte huis vind ik de meubels nog beter tot hun recht komen.”


Reageer

Lees ook:

Wonen in een voormalige kerk >
Binnenkijken bij Janine >
Binnenkijken bij Femke en Flavio in Zunderdorp >
Binnenkijken bij Nilla en Jonas in Delft >
Binnenkijken bij Marjolein en Ruud in Harderwijk >
Binnenkijken bij Emma en Beau >

Terug naar overzicht >>