arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Alex Speelman » Woontrend 1 Flash

Woontrend 1 Flash

Wie? Alex Speelman (1951)

Opleiding? Volgde in Amsterdam de opleiding voor interieurarchitectuur.

Functie? Vijfentwintig jaar geleden kwam Alex Speelman binnen als designer bij B&C Raamdecoratie. Daarnaast is Alex altijd op zoek naar nieuwe woontrends. Hij is daarom ook te zien als trendwatcher in het programma Van Kavel tot Kasteel bij RTL Nederland.

Inspiratie? Alex is op een creatieve, innovatieve en inspirerende wijze continu op zoek naar de nieuwste trends. Deze trends vindt hij op toonaangevende beurzen, maar ook in de dagelijkse omgeving. Hij bekijkt wat deze trends betekenen voor de interieurwereld.

Flash?

“Felle, heldere kleuren die de fantasie prikkelen voeren de boventoon bij deze trend. Laat u inspireren door kleuren, vormen en materialen. De vintage invloed die we zien is een goed voorbeeld van het herontdekken van de jaren ’70. We zien met name de kleuren: geel, oranje, paars, rood, groen, goud en neonkleuren.

Let bij het bekijken van de foto’s op het kleurverloop, de kleuren in de verlichting, kleurrijke stiksels als design, de beeldspraak op producten gedrukt en de vele vormen van textiel die we in het interieur terug zien.”


Reageer

Lees ook:

Woontrend 3 Raw >
Woontrend 2 Heritage >

Terug naar overzicht >>