arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Alex Speelman » Woontrend 2 Heritage

Woontrend 2 Heritage

Wie? Alex Speelman (1951)

Opleiding? Volgde in Amsterdam de opleiding voor interieurarchitectuur.

Functie? Vijfentwintig jaar geleden kwam Alex Speelman binnen als designer bij BeCe Raamdecoratie. Daarnaast is Alex altijd op zoek naar nieuwe woontrends. Hij is daarom ook te zien als trendwatcher in het programma Van Kavel tot Kasteel bij RTL Nederland.

Inspiratie? Alex is op een creatieve, innovatieve en inspirerende wijze continu op zoek naar de nieuwste trends. Deze trends vindt hij op toonaangevende beurzen, maar ook in de dagelijkse omgeving. Hij bekijkt wat deze trends betekenen voor de interieurwereld.

Heritage?

Voor mij is Heritage (erfenis) een trend die dit jaar veel toegepast gaat worden. Het is een trend met veel waarde en warmte. We zagen op de meubelbeurs in Parijs dit voorjaar veel stijlvolle interieurs met een rijkdom in materialen en met producten met een doorleefd karakter. Zoals leer, bont en traditionele tweed.

Voor deze trend speelt ambacht een belangrijke rol. Producten die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Stuk voor stuk styling accessoires met een verhaal. Kenmerkende kleuren van deze trend zijn de donkere rijke kleuren als goudbruin, warm rood, marine blauw en jacht groen.”


Reageer

Lees ook:

Woontrend 3 Raw >
Woontrend 1 Flash >

Terug naar overzicht >>