Home > Gespot > De zaak van > Jessica Kalkhoven van JK Design

De zaak vanJessica Kalkhoven van JK Design

Jessica Kalkhoven van JK Design
Interview met Jessica Kalkhoven van JK Design
Wie: Jessica Kalkhoven
Waar: Nijmegen
Woonmoment: Mijn woonhart begint sneller te kloppen als ik in één van mijn winkels sta en zoe hoe alles van top tot teen is gestyled. Daar ken ik echt van genieten.
Droomhuis: Mijn droomhuis is het huis waar ik in woon. Ik ben al vaak verhuisd en elke keer richt ik mijn huis in zoals ik het mooi vind. Zo creëer ik telkens weer mijn eigen droomhuis!
 
 

JK Design in Nijmegen. Het laatste nieuws op het gebied van interieur en mode onder één dak. Eigenaar Jessica Kalkhoven is jong (25 jaar) maar heeft al de nodige ervaring in de interieurwereld. Het is de zaak van Jessica.

Jessica werkte ze 2,5 jaar bij Jan des Bouvrie als styliste en deed ze zelfstandig interieurprojecten bij menig bekende Nederlander. Nu runt ze twee winkels en reist ze veel om inspiratie op te doen. Hoe ze dat doet? Wij vroegen het haar.

Hobby’s
Mijn werk is mijn hobby. Ook thuis ben ik altijd bezig met mooie hoekjes maken, accessoires rangschikken op kleur en vorm. Ik kan er uren mee bezig zijn. Daarnaast hockey ik en wandel ik graag met onze hond in de bossen. 

Gerecht
Mij kun je wakker maken voor Italiaanse pasta. Ik vind het leuk om zelf te maken maar hoe de Italianen hun pasta koken, dat is toch het allerlekkerst!

Eigenschap
Ik ben een doorzetter. Mijn motto is, doe wat je leuk vindt en ga uit van je eigen kracht. Daardoor ben ik nu eigenaar van twee winkels en heb ik elke dag veel plezier in mijn werk.

Vakantie
Mijn favoriete stad is New York. De woorden groots, indrukwekkend, bruisend, veelzijdig en hip zeggen genoeg. Door de opening van de vestiging in Nijmegen eind vorig jaar hebben we onze vakantieplannen iets moeten aanpassen, maar dit jaar staat Thailand op de agenda. Lijkt me fantastisch!

Boek
Ik ben grafisch ingesteld niet tekstueel. Ik ben dyslectisch en hou dan ook niet van lezen. Laat mij maar achter mijn computer mooie beelden maken.

Automerk
Ik heb net een nieuwe auto gekocht! Een Range Rover Evoque. De kleur? Een witte…. óf een zwarte. Ik heb een optie staan op de witte maar twijfel nog een beetje.
 

Kelfkensbos 22
6511 TA Nijmegen
Netherlands
T: +31 (24) 3296144

www.jk-design.com
JK1
 
 
JK3
 
 
De Zaak van 3
 
 
JK2
 
 
Reageer