arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Hobby » Breien » Breifeest

Doe het zelf tip

Breifeest

Breipatronen

Het ontwerpersduo is ooit begonnen met het breien van truien en accessoires in traditionele Scandinavische breipatronen. Ze kwamen al snel met het idee om ook kerstballen te breien. “We zijn allebei gek op Kerst dus waarom geen kerstballen breien? De traditionele Scandinavische patronen passen we nu dus toe op kerstballen. Het is traditioneel en trendy tegelijk. Zodra u begint met breien is het erg moeilijk om te stoppen en het is leuk om te zien hoe een zelfbedacht patroon tot leven komt op een kerstbal”, aldus Carlos.

Accessoires

Ga aan de slag uw breinaalden en brei o.a. een paashaas in diverse outfits, kippen, eierwarmers, en – hoe kan het ook anders – paaseieren! Stuk voor stuk vrolijke accessoires om uw huis in de paassfeer om te toveren. De breiprojecten zijn niet moeilijk als u de stap-voor-stapinstructies leest en de vele foto’s bekijkt. Arne & Carlos zorgen weer voor een waar breifeest in uw huis!

www.arne-carlos.com


Reageer

Lees ook:

Brei je eigen eimutsje >
Maak je eigen gebreide woonaccessoires >
Doe het zelf haken >
Herfstdecoratie breien >
Insteken, omslaan, doorhalen… >
Wildbreien >

Terug naar overzicht >>