arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Zo ga je voor een mooie look bij de voordeur

Zo ga je voor een mooie look bij de voordeur

We besteden er vaak maar weinig aandacht aan, terwijl het toch de ingang van onze woning is: de voordeur en de ruimte eromheen. Tijd om daar verandering in te brengen. Want je hoeft er relatief weinig moeite voor te doen om een mooie look bij de voordeur te hebben! Lees mee en ontdek.

Planten voor de deur

Het eerste idee voor voordeur inspiratie is een eenvoudige – je hoeft niet meteen een nieuwe buitendeur in huis te halen. Wat je wel moet doen: zet er wat planten neer! Dat staat meteen zó gezellig. Wat prettig om daarbij thuis te komen, iedere dag opnieuw.

Kijk maar eens op onderstaand beeld, dan begrijp je wat we bedoelen. Niets meer dan twee grote planten is nodig – natuurlijk planten die buiten kunnen staan. Het zijn de kleine dingen die het doen!

Zo ga je voor een mooie look bij de voordeur

Een mooi naambordje

Over die kleine dingen gesproken… Het lijkt misschien een klein detail, maar kan toch al een heel verschil uitmaken bij de voordeur: ga voor een mooi naambordje! Je kunt namelijk het simpelste ontwerp uitkiezen – daar is niets mis mee. Maar word je er niet blijer van om voor een mooi lettertype en een opvallende kleur te kiezen, om maar wat te noemen?

Dat is toch elke dag weer een plezier om bij thuis te komen! Zo kun je toch een bepaalde trots voelen: dit is jouw fijne woning. En ook de bezoekers kijken er waarschijnlijk het eerst naar als ze langskomen, dat naambordje.

Een unieke voordeur

Wil je het wat groter aanpakken en echt gaan voor een nieuwe look bij de voordeur van je woning? Ga dan voor een nieuwe voordeur! En niet zomaar een: kies voor een bijzondere deur, bijvoorbeeld in een opvallende kleur of met een speciaal ontwerp. Want hoewel je ook kunt gaan voor een klassieke voordeur, is een moderne voordeur toch echt wat leuker.

Zo is het een feest om elke dag weer thuis te komen! Met name een vrolijke kleur maakt daarbij blij. Inspiratie nodig? Kijk maar eens bij de voordeur voorbeelden hieronder!

Wat een feest: kleurrijke voordeur voorbeelden

Houd het netjes en schoon

De laatste tip voor een mooie voordeur is misschien een beetje een inkoppertje, maar we benoemen het toch nog maar even: houd het netjes en schoon bij de ingang van je woning. Want hoewel je de kans binnen waarschijnlijk goed schoon houdt, wordt dat plekje buiten nogal eens overgeslagen.

En dat is zonde! Het gaat immers toch om het eerste aanzicht van je woning – onderschat dat dus niet. En eerlijk is eerlijk: zoveel werk is het toch niet om er af en toe even met de bezem doorheen te gaan en een doekje over die deur te halen?


Reageer

Lees ook:

Dit zijn de mooiste kleuren voor een vintage kast in huis >
Wanddecoratie ideeën voor in de slaapkamer >
Een donkerblauwe keuken: voorbeelden en inspiratie >
4 tips voor het verzorgen van planten op je balkon >
Binnenkomen in een gezellige hal: zo pak je het aan >
Kijken maar: verschillende voorbeelden van een tiny house >
Tips voor het organiseren van je make-up tafel >
Kies voor opvallend behang: verschillende voorbeelden >
Een lockerkast: mooi én handig in elke ruimte in huis >
Zo ga je zelf groene stroom gebruiken >
Wat we kunnen leren van de Japanse interieurstijl >
Tips voor het inrichten van de babykamer >
Deze items zijn onmisbaar in een bohemian interieur >
Met deze tips ga je voor een knusse slaapkamer >
Buiten zijn en toch binnen zitten met een tuinkamer >

Terug naar overzicht >>