arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Tips en inspiratie: zo ga je voor de kleur goud in huis
Tips en inspiratie: zo ga je voor de kleur goud in huis

Tips en inspiratie: zo ga je voor de kleur goud in huis

Fan van glitter en glam? Dan doe je er goed aan om goud in huis te halen! Of het nu gaat om echt goud of om de tint goud: het heeft allebei een luxueuze uitstraling. Goud in huis kun je op verschillende manieren verwerken – en daar lees je alles over in deze blog.

Ga voor goud aan de muur

We beginnen met goud aan de muur: dat valt lekker op! Je kijkt er immers recht tegenaan als je je woning binnenkomt. Dit vormt dan ook een ideale manier om echt te gaan voor een chique look in je woning. Uitpakken maar! Voor de echte waaghalzen onder ons. Een groter oppervlakte is er namelijk bijna niet te vinden in huis, waar je een gouden tint aan kunt geven. Yes – zo zien we dat maar al te graag!

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de hele muur een gouden behang of lik verf te geven. Wauw! Een ding is zeker: zo herken je je woning vervolgens niet meer terug. Een ware make-over, als je het aan ons vraagt. Maar je kunt ook gaan voor een gedeelte van goud aan de wand. Bijvoorbeeld de helft: schilder het onderste deel goud en het bovenste deel een andere tint. Of ga voor een groot gouden accessoire aan de muur! Ook dat valt zeker op.

Tips en inspiratie: zo ga je voor de kleur goud in huis

Goud in de keuken

Een originele plek om goud te verwerken in je woning? In de keuken! Dit is toch wel de ruimte waar maar zelden wordt gekozen voor deze kleur – en dat vormt voor jou de reden om dit juist wel te doen! Wat een prachtig resultaat: kijk maar eens op de afbeelding hieronder.

Zo’n stralende keuken zien we maar zelden. Dat wordt voortaan koken in luxe! Zeker als in de keuken ook de eettafel te vinden is, doe je hier goed aan. Daar breng je immers heel wat uren aan door, en zo kun je lekker vaak een blik werpen op die bijzondere look! Een verbouwing waarvan je interieur echt helemaal eigen wordt. Ook in het toilet of in de badkamer kun je gaan voor een dergelijke look: net zo goed plekken waar je dit vrijwel nooit terug ziet komen.

Durf uit te pakken met goud in de keuken

Gouden accessoires in huis

Wie het liever wat subtieler aanpakt, komt een heel eind met gouden accessoires in huis. Een beeldschone toevoeging aan het interieur! Je kunt hierbij zelf kiezen voor het aantal accessoires dat je in deze tint naar je woning haalt, wat ook meteen bepalend is voor de hoeveelheid van de tint in huis. Van minimaal tot uitgebreid!

Welke gouden accessoires er allemaal bestaan? Eigenlijk is werkelijk waar alles er te vinden! Vazen, kaarsenhouders en potten: om maar wat te noemen. Ook praktische accessoires zijn er in het goud: bestek, zeephouders en bekers. Allemaal even mooi! Kies jouw gouden favorieten uit – en genieten maar in je stijlvolle en glamoureuze woning!

Gouden accessoires in huis: stijlvol en chique

Reageer

Lees ook:

Plaids voor op de bank: dit zijn onze favorieten >
Een schuurwoning laten bouwen: hier moet je op letten >
Dit is het mooiste textiel voor in de keuken >
Een krijtmuur in huis? Dit kun je ermee! >
De mooiste manieren om wijn op te bergen in huis >
Geel in het interieur: prachtige voorbeelden >
4 stappen om je elektrisch rolluik te repareren >
Quotes in je woning: de mooiste manieren om ze te verwerken >
Zo zorg je ook na de feestdagen voor een gezellige sfeer in huis >
De landkaart in huis: originele ideeën >
Ontdek handige manieren om spullen op te bergen in de badkamer >
Pasteltinten in huis: bekijk voorbeelden en inspiratie >
Zo maak je zelf een verlaagd plafond >
Tips voor tijdloze kerstversiering >
Stippen in huis: voorbeelden en inspiratie >

Terug naar overzicht >>