arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Witte meubels in huis: verschillende voorbeelden

Witte meubels in huis: verschillende voorbeelden

Het ziet er altijd heel stijlvol uit: witte meubels in huis. Toch zien we het niet heel vaak voorbijkomen in onze woningen. Misschien kiezen we al sneller voor een vrolijke kleur, of juist de oorspronkelijke kleur zoals de houtkleur van een meubelstuk. Maar in deze blog laten we verschillende voorbeelden van witte meubels zien: kijk mee!

De witte bank

We beginnen met toch wel het belangrijkste meubelstuk in huis: de bank. De witte bank vormt daarbij een ware eyecatcher. Want waar je misschien al gauw een donkerdere kleur verwacht, zorgt de witte bank hier dus voor een verrassing. En laten we daar nu dol op zijn!

Je kunt gaan voor een klassieker: de witte leren bank. Dat zit hoe dan ook heerlijk! Maar ook in stof is het witte bankstel er zeker te vinden. Pak bijvoorbeeld uit met een witte hoekbank – daar kun je pas goed in wegkruipen. En zeker als je ‘m combineert met bijvoorbeeld donkere kleuren wat betreft de accessoires op de bank, ga je voor een speels effect in huis.

Wauw! Pak uit met een witte bank in huis

Witte eetkamerstoelen

Witte eetkamerstoelen zien we relatief vaak terug in woningen. En dat is niet gek: het staat beeldig. Of je ze nu combineert met een tafel in een robuuste houtkleur of juist met een eettafel die tevens wit is: een plaatje is het hoe dan ook. Met deze tijdloze kleur raak je simpelweg niet uitgekeken op je meubelstukken.

Kies daarbij bijvoorbeeld voor de klassieke eetkamerstoel in het wit: van een simpel houten ontwerp. Daarmee zit je simpelweg altijd goed, witte houten stoelen. Maar je kunt ook gaan voor een kuipstoel in het wit: dat geeft weer net een ander resultaat – wat moderner. Het is maar net welke smaak jou meer aanstaat: kies jouw favoriet!

Witte meubels in huis: verschillende voorbeelden

De witte eettafel

We benoemden ‘m in de bovenstaande tip al vlug: de witte eettafel. Prachtig in combinatie met de stoel in het wit, maar net zo goed met de stoel in een andere kleur. Ook hier geldt weer: combineren mag zeker! Je hoeft geen vaste kleur aan te houden in je woning. Je kunt zelfs stoelen in huis halen die allemaal een eigen kleur kennen – de witte tafel brengt hierbij alles samen.

Bij de witte tafel zijn we dol op de klassieke houten tafel. Ook dus weer volgens een oud ontwerp, maar gewoon nog altijd prachtig! Het hoeft niet altijd te gek te zijn – iets waar je met de witte kleur sowieso al niet voor kiest. Jij gaat juist voor het fraaie, rustgevende effect in huis. En dat staat altijd goed!


Reageer

Lees ook:

Wat zijn de voordelen van een meegroeibed? >
Een sauna in huis: dit zijn de 5 voordelen >
Een vintage kast opknappen: 6 handige tips >
Nieuwe lampenkap kopen: hier moet je op letten >
Deze prachtige barkrukken moet je zien! >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Lichtblauw in het interieur: 7 prachtige voorbeelden >
Thuiswerken vanuit je bed? Dit is waarom je dat níét moet doen! >
Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
Inspiratie voor meer ledverlichting in het interieur >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
Een verbouwing goed voorbereiden: zó pak je het slim aan >
6 handige tips voor een soepele verhuisdag zonder stress! >
Waarom kiezen voor een PVC vloer? >
Durf jij het aan? Inspiratie: 6x keukens met een gewaagde kleur >

Terug naar overzicht >>