arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Witte meubels in huis: verschillende voorbeelden

Witte meubels in huis: verschillende voorbeelden

Het ziet er altijd heel stijlvol uit: witte meubels in huis. Toch zien we het niet heel vaak voorbijkomen in onze woningen. Misschien kiezen we al sneller voor een vrolijke kleur, of juist de oorspronkelijke kleur zoals de houtkleur van een meubelstuk. Maar in deze blog laten we verschillende voorbeelden van witte meubels zien: kijk mee!

De witte bank

We beginnen met toch wel het belangrijkste meubelstuk in huis: de bank. De witte bank vormt daarbij een ware eyecatcher. Want waar je misschien al gauw een donkerdere kleur verwacht, zorgt de witte bank hier dus voor een verrassing. En laten we daar nu dol op zijn!

Je kunt gaan voor een klassieker: de witte leren bank. Dat zit hoe dan ook heerlijk! Maar ook in stof is het witte bankstel er zeker te vinden. Pak bijvoorbeeld uit met een witte hoekbank – daar kun je pas goed in wegkruipen. En zeker als je ‘m combineert met bijvoorbeeld donkere kleuren wat betreft de accessoires op de bank, ga je voor een speels effect in huis.

Wauw! Pak uit met een witte bank in huis

Witte eetkamerstoelen

Witte eetkamerstoelen zien we relatief vaak terug in woningen. En dat is niet gek: het staat beeldig. Of je ze nu combineert met een tafel in een robuuste houtkleur of juist met een eettafel die tevens wit is: een plaatje is het hoe dan ook. Met deze tijdloze kleur raak je simpelweg niet uitgekeken op je meubelstukken.

Kies daarbij bijvoorbeeld voor de klassieke eetkamerstoel in het wit: van een simpel houten ontwerp. Daarmee zit je simpelweg altijd goed, witte houten stoelen. Maar je kunt ook gaan voor een kuipstoel in het wit: dat geeft weer net een ander resultaat – wat moderner. Het is maar net welke smaak jou meer aanstaat: kies jouw favoriet!

Witte meubels in huis: verschillende voorbeelden

De witte eettafel

We benoemden ‘m in de bovenstaande tip al vlug: de witte eettafel. Prachtig in combinatie met de stoel in het wit, maar net zo goed met de stoel in een andere kleur. Ook hier geldt weer: combineren mag zeker! Je hoeft geen vaste kleur aan te houden in je woning. Je kunt zelfs stoelen in huis halen die allemaal een eigen kleur kennen – de witte tafel brengt hierbij alles samen.

Bij de witte tafel zijn we dol op de klassieke houten tafel. Ook dus weer volgens een oud ontwerp, maar gewoon nog altijd prachtig! Het hoeft niet altijd te gek te zijn – iets waar je met de witte kleur sowieso al niet voor kiest. Jij gaat juist voor het fraaie, rustgevende effect in huis. En dat staat altijd goed!


Reageer

Lees ook:

Het belang van investeren in een kwalitatieve boxspring >
5 tips voor het personaliseren van je slaapkamer >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Het kiezen van een mooie bank >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
3 simpele tips om jouw woonkamer een kleine make-over te geven >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Zo zorg je voor een landelijk interieur >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Optimaal gebruikmaken van je kleine slaapkamer >

Terug naar overzicht >>